Катя Осадча назвала причину розставання з Горбуновим, від якого вона народила двох дітей: “Збирала валізу”

Відома українська телеведуча Катя Осадча повідомила про те, що незабаром збирається виїхати зі свого дому у зв'язку з робочою поїздкою. Що чекає на знаменитість?

15 років свого життя Катя Осадча присвятила активному кар’єрному розвитку. Здавалося, що материнство цей процес має значно загальмувати, як це часто стається з зірковими мамами.

Однак, не у випадку героїні нашої статті. Глядачі до останнього навіть не підозрювали, що перед ними зірка постає вагітною. А коли прозвучало зізнання про цікаве положення, Катерина знаходилася на останніх термінах.

Осадча розповіла про різницю у віці та зрості з Горбуновим
Катя Осадча анонсувала робочу поїздку: де очікують на ведучу

Вона вийшла заміж за Юрія Горбунова і вже планувала сімейне життя. Поява Івана жодним чином не вплинула на інтенсивність її появи екранах.

Катерина Осадча так само залишалася одною з найпопулярніших фігур у даній ніші. Те саме сталося і з народженням третьої дитини. Втім, на цей раз глядачі знали як саме Катя Осадча ховає свій живіт. Побачивши доволі незвичайні фасони суконь на телеведучій, аудиторія запідозрила, що вона намагається сховати свій стан.

Тоді Осадчий дійсно довелося зізнатися, що вона знову виношує дитину від Юрія Горбунова. 2021-го Катя народила хлопчика Данила та офіційно стала багатодітною матір’ю.

Катя Осадча анонсувала робочу поїздку

Вона працювала не покладаючи , возила немовля на зйомки і там його годувала. Усі оточуючі просто розводили руками і не могли повірити, що настільки виснажливу працю можна поєднати і в усьому досягати успіху, адже материнство саме по собі нелегка справа, як і робота на екрані. І в Україні нікому не вдавалося робити ці обидві ці задачі одночасно.

На проєкти Каті насправді вплинула абсолютно інша річ. Повномасштабна війна. Після початку вторгнення Катерина надовго зникла з телебачення, а повернулася вона вже не у нішу світського життя, а у пошук зниклих. Катя докладає неймовірних зусиль аби привернути увагу до страшних порушень, трагедій та злочинів, які щодня відбуваються в Україні.

І у зв’язку з цим вона звісно має велику кількість робочих поїздок. Як наприклад, нещодавно вона повідомила, що в черговий раз буде виїжджати у відрядження. Звісно, дітей вона імовірніше за все залишить з батьком, адже зараз подорожі навіть фізично дуже складні через сильну спеку в Європі.

Катя Осадча анонсувала робочу поїздку

Про свій намір зірка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і також зізналася, що вона вже збирала валізу. Коли саме відбудеться поїздка, до кого рушає Катя і коли має повернутися, — усе це залишається поки що таємницею, яку вона обов’язково невдовзі розкриє. До речі, цікавий факт, що Катерина більше не вказує своє місцеположення в акаунті.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?