Мовчунка Лорак спішно покинула росію та шукає прихисток в чужій країні: її звинувачують, а концерти скасовують

Співачка, яка зрадила Україну та обрала мовчазну позицію у війні Ані Лорак спішно покинула російську федерацію через звинувачення її влади в допомозі ЗСУ.

Так, скандали навколо співачки Ані Лорак не вщухають не тільки на території України, а й в росії, яку вона обрала для життя, зрадивши рідний дім. Мовчунку звинувачують у фінансуванні Збройних сил України, а її найближчий концерт для росіян взагалі хочуть скасувати.

Після всіх звинувачень артистка спішно покинула росію, а в мережі почалося осудження та цькування співачки за допомогу Україні, саме це повідомляють ряд російських ЗМІ.

Колишня зірка України Ані Лорак
Мовчунка Лорак спішно покинула росію та шукає прихисток в чужій країні

Ба більше, все дійшло до того, що російський чиновник прагнув скасувати запланований захід Ані Лорак в росії, написавши лист зі зверненням, в Генпрокуратуру.

Зрадниця України ніяк не коментує скандал та не чекає його подальшого розгоряння, тому з поспіхом покинула країну та вже почала оприлюднювати кадри з Південної Кореї. Щобільше, коментувати скасування її найближчого концерту вона, схоже, що теж ніяк не збирається.

Образ Лорак зі штанами карго
Мовчунка Лорак спішно покинула росію та шукає прихисток в чужій країні

Варто згадати, що один з таких співочих заходів Кароліни Куєк завдяки твердій позиції українців та українському консулу в Анталії вдалося скасувати, однак вона не зупинилася та дала концерт в іншому курортному місті Туреччини.

З початку повномасштабної війни співачка з України Ані Лорак обрала для себе мовчазну позицію та проявила бажання бути вільною артисткою поза політики. Втім, 2 березня 2022 року вона вперше заявила, що справді в Україні триває руйнівна війна та закликала її зупинити, однак цих слів вже було замало, щоб виправити своє становище та прибрати отримане клеймо зрадниці.

Схожі статті

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.