Квіткова показала Репяховій, як треба крутити чоловіками: після розлучення Дашу засипають квітами і Макбуками

Жінки – це ніжні створіння з сильним стрижнем всередині. Вони все можуть самі, якщо це буде потрібно. Але навіщо все робити самостійно, якщо можна приймати допомогу від чоловіків.

Певно у кожної з дівчат були або є прихильники, всі вони по-різному себе поводять. Хтось лише на словах, хтось показує свої наміри діями, хтось засипає квітами, а хтось дарує дорогі подарунки та намагається підкупити жінок. Але чесно кажучи, іноді може спрацювати дрібничка, а іноді й дорогезні подарунки не привернуть увагу до чоловіка. Адже дівча цінують увагу та емоційний стан біля чоловіка.

Даша Квіткова

Наприклад, Даша Квіткова є дуже популярною блогеркою, за якою спостерігає мільйонна аудиторія в тому числі й чоловіки. Звісно, Даша подобається багатьом, адже за останній час вона себе прокачала неймовірно просто. Вона самодостатня, смілива, ризикує і працює багато заради свого комфорту. І це вже дуже приваблює чоловіків. Але не всіх.

Не так давно дівчина розлучилась з Нікітою Добриніним. Це рішення колишнє подружжя прийняло разом, адже жити під одним дахом вони вже не могли і зрозуміли, що разом бути не хочуть. І це нормально, так, у них є спільна дитина, але це ще ніколи нікого не тримало. Та це й не потрібно, бо всім буде гірше. Краще у дитини будуть щасливі батьки окремо, ніж разом і у постійному конфлікті.

Тож, після розлучення Дашу почали засипати квітами й дорогими подарунками таємні для аудиторії прихильники. Спочатку Даші дарували величезні букети квітів, а потім якийсь чоловік подарував дівчині Макбук. І скільки таких подарунків було ще – невідомо.

До того ж Квітковій активно приписують романи з Богданом Буше і Михайло Заливако. І все це через кілька спільних історій та через те, що всі вони живуть в одному житловому комплексі.

З ким Квітковій приписують романи

А от що насправді відбувається у житті дівчини, знає лише вона сама, оскільки Даша поки не планує романів, але здається, її аудиторія вважає інакше.

Схожі статті

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.