Ірина Сопонару заговорила про майбутнє материнство: “В мене дуже мало часу” – прагне народжувати в Україні

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару пояснила, чому досі не наважилася на відповідальний крок, аби нарешті стати мамою вперше, а також зізналася, чи планує народжувати.

В наших предків існувала тверда позиція, що кожна жінка має встигнути народити до 25 років, мовляв, далі буде пізно. Однак наразі часи змінилися, а тому поява нащадків може настигнути жіночу половину населення й після 30 років.

Знаменита українська гумористка Ірина Сопонару у новому інтерв’ю в гостях у ведучого Слави Дьоміна зізналася, що боїться народжувати дитину під час повномасштабної війни в Україні. Слава Дьомін зазначив, що війна може не закінчитися і через 5 років, утім, акторка в це вірити не хоче та планує народжувати лише в Україні.

Ірина Сопонару розповіла, коли планує святкувати весілля
Ірина Сопонару заговорила про майбутнє материнство

Раніше 36-річна акторка комедійного жанру зазначала, що дякувала Богу за те, що у неї немає дітей, адже довелося б після початку російського вторгнення переховуватися разом з ними. Артистка зазначила, що у неї є можливість виїхати за кордон, чекати на появу малюка в безпечних умовах та жити спокійним життям, проте такий варіант для себе вона не розглядає.

Слава Дьомін поцікавився у зірки, чи є у неї якийсь дедлайн, до якого віку вона прагне народити. За словами гумористки, вона хоче стати матір’ю до 40 років, а тому часу на це залишилося не так багато, оскільки вже цієї осені їй виповниться 37:

“Мені б хотілося до 40 народити. Тобто, в мене вже дуже мало часу лишилося. Мені восени 37 вже”.

Нагадаємо, що акторка комедійного жанру Ірина Сопонару у травні цього року поділилася радісною новиною, що британець Ріс їй освідчився. Пара зустрічається з 2021 року та після початку повномасштабного вторгнення разом живе у Києві. Жінка не приховує, що в особистому житті у неї все гаразд, адже коханий здатен робити її щасливою.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.