“Ми посварилися”: Ігор Кондратюк зізнався, чому не пішов із “Х-Фактора” через Оксану Марченко

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк вперше розповів про те, які насправді у нього були стосунки з Оксаною Марченко після 2014 року і чому він продовжував з нею працювати.

Як відомо, Ігор Кондратюк багато років дружив з Оксаною Марченко. Вони співпрацювали на різних шоу, перетиналися на заходах і в цілому не приховували своєї прихильності одне до одного.

Ігор Кондратюк неодноразово розповідав, що Оксана Марченко тоді та зараз — це ніби дві різних людини, адже телеведуча колись була за українізацію, мову та проти використання російської учасниками. В певний момент все кардинально змінилося. Але дружину Віктора Медведчука не прибрали з ефірів, і вона продовжувала працювати як ні в чому не бувало. Лояльність продюсерів телеканалу СТБ обійшлася їм дуже дорого.

Ігор Кондратюк зізнався, чому не пішов із Х-Фактора через Оксану Марченко

Кондратюк розповів, яку має пенсію: більше ніж у звичайних громадян, але не вистачає
Ігор Кондратюк зізнався, чому не пішов із Х-Фактора через Оксану Марченко

Втім, дісталося і Ігорю Кондратюку, який продовжував працювати пліч-о-пліч зі зрадницею. Але як він коментує дану ситуацію та аргументує свій вчинок?

За словами продюсера, він не міг просто покинути проєкт, адже мав контракти, хоча з Оксаною Марченкою насправді сильно посварився.

“Ми з нею трошки посварилися, бо вона почала мені доводити. Я сказав їй, що, як на мене, не всі дружать з мізками. І ми працювали, бо у неї був контракт, у мене був контракт. Якби я розвернувся, встав і пішов, то взяли б когось із Москви, вам було б легше? Ні, мабуть”, – вважає продюсер.

Нагадуємо, що 16 лютого 2022 року прогриміла новина про втечу Оксани Марченко. Перед повномасштабним вторгненням телеведуча зібрала речі та разом з охороною перетнула кордон. Уся Україна розуміла, чому раптом журналістка вирішила перебратися вночі. Свій голос ведуча подала лише після арешту її чоловіка Віктора Медведчука. Вона взяла участь у декількох прес-конференціях, а також активно знімала відеозвернення до політиків.

А вже через тиждень був вимушений евакуюватися Ігор Кондратюк разом зі своєю сім’єю. Родина переїхала до Львова та декілька місяців проживала в офісі. За цей час житло чоловіка сильно постраждало, але він відновив свою нерухомість та повернувся до Києва разом з благовірною.

Схожі статті

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.