Переможець “МастерШеф. Професіонали” Паша Серветник розповів, чим займається його дружина в США

Павло Серветник став одним з найяскравіших учасників головного кулінарного шоу України "МастерШеф". у сезоні професіоналів. Чоловік зміг підкорити суддів та глядачів своєю щирістю та силою характеру.

Павло завжди вперто йшов до своєї мети, для нього ніби не існує викликів долі. Він завжди готовий бути на висоті та демонструвати свої професійні якості. Для нього не було проблемою взяти на себе роль справжнього лідера, адже він доволі часто стикався з цією роллю і був завжди готовий вести за собою всю команду.

Шлях Павла Серветника до успіху
Павло Серветник

Для Павла участь на “МастерШеф” була викликом. Адже йому було важливо досягти успіху та довести собі й іншим на що він здатен насправді. Його професійні навички дуже покращилися коштом складних конкурсів на проєкті. Він дійсно став більш лояльним до своїх колег та суперників, адже змагання бувають і командні, а там вже не варто тягнути ковдру на себе, а треба вчитися поступатися та йти на зустріч одне одному без сварок і гучних скандалів.

Серветник дуже подорослішав завдяки війні, адже саме вона змусила його заново подивитися на світ, на своє життя, свою роботу та власні інтереси. В певний момент він з дружиною зрозумів, що не хоче просто так витрачати своє життя і виживати, він хоче жити на повну, займатися улюбленою справою та бути корисним для рідних та для України. Саме тому нині Павло живе у США, там  же він і працює кухарем.

А от його дружина довго не могла знайти роботу й переймалась на цей рахунок, адже в Україні не так легко знайти роботу, а в Америці ще складніше. Але жінці пощастило, завдяки своїм зусиллям дружина Павла відтепер працює майстром манікюру.

Відповідь Павла
Відповідь Павла

Про це серветник розповів у сторіс інстаграм, коли відповідав на чергові питання від своїх підписників.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.