“Не все розповідаю”: Христина Горняк зізналась, чому не розсекречує всі деталі розлучення з Остапчуком

Христина Горняк – відома українська блогерка, яка стала відомою завдяки своєму заміжжю з шоуменом і телеведучим Владимиром Остапчуком. І саме завдяки цьому жінка стала цікавою для широкої аудиторії.

Кілька років у Володимира і Христини панувала справжня ідилія у стосунках. Вони всюди були разом і завжди знімали кумедні відео, які дуже полюбилися українцям. Чоловік всюди брав свою кохану з собою, а вона натомість ставала публічною та займалась розвитком свого проєкту “ORA” – це жіночі бранчі, які допомагають жінкам розвивати свою свідомість та світогляд.

Христина Горняк вперше прокоментувала розлучення зі скандальним шоуменом Володимиром Остапчуком
Христина Горняк з Володимиром Остапчуком

Христина за професією нотаріус і варто сказати, що успішним. Адже жінка дійсно є справжнім професіоналом своєї справи. І Остапчук допомагав їй у цій справі своєю зірковістю.

Тож, життя Остапчука і Горняк було неймовірним, адже вони були разом на одній хвилі, їх завжди рятував гумор, адже на цьому й будувалися їхні стосунки. І насправді гумор – це є однією з основ партнерських відносин, адже постійно серйозними бути неможливо. А у стосунках повинна бути легкість. Адже коли людям легко разом, то їм просто йти вперед і досягати спільної мети.

Та ідилія у цій родині не тривала вічність. Минулого року Володимир і Христина розлучилися. І причину ніхто не знає й досі. І насправді це вже не так важливо, бо кожен з них зараз будує свої нові стосунки. Але якщо колишня шоумена приховує свого коханого, то сам Остапчук вже давно і відверто зустрічається з молодою обраницею Катериною Полтавською.

Історія Христини
Історія Христини

Але навіть попри те, що пройшло вже 11 місяців з моменту розлучення, у мережі все ще активно обговорюють причину їхнього розлучення. І Христині це вже набридло. Саме через те, що ЗМІ постійно обговорює цю тему, жінка не розповідає всіх деталей конфлікту з Остапчуком, оскільки все це з’явиться  у газетах, а їй цього найменше хочеться. Про це Христина зізналась у своїй історії в соцмережі інстаграм.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.