Не потрапили до списку найкращих: чому організатори Євробачення забули про Alyosha, Лорак, Кароль та інших

Євробачення – це щорічний всесвітній конкурс талантів. Кожного року є лише один переможець і його міся отримати більшу кількість балів та голосів від глядачів за найкращий виступ і пісню.

Від кожної країни зазвичай їде один кандидат, який і визначає долю країни, адже у випадку перемоги – ця країна приймає конкурсантів у себе наступного року. Такі вже правила, але якщо ця країна через ті чи інші причини не може, то комітет вирішує де пройде конкурс.

Україна щороку бере участь у Євробаченні, адже ми дуже багаті на таланти. Наші артисти завжди вражають світ своїми голосами і неймовірними номерами. Адже просто гарно заспівати на весь світ замало. Потрібно ще й номер правильно підібрати. А це і танці, і рухи, і наряди й настрій. Але головне це посил, номер має передавати сенс, який закладає автор пісні та вся команда, яка готує його.

Україна брала участь у Євробаченні 18 разів і щоразу від нашої країни їздили різні представники. Але, напевно не кожен зміг запам’ятатися. Адже днями на інстаграм сторінці Євробачення виклали відео, де згадали гордість України – тобто артистів, що були причетними до цього конкурсу і вважаються досягненням України.

Цікаво те, що на цьому відео згадали лише половину учасників: Руслану, Джамалу і Kalush Orchestra, які здобули перемогу. Вєрку Сердючку, що зайняла 2-ге місце, Злату Огнєвіч з її 3-м місцем, Go_A, що здобула для України 5-те місце, гурт TVORCHI, які цього року посіли 6-те місце, Гайтану на 15-му місці та  MÉLOVIN з його 17-тим місцем.

А от Ані Лорак з 2-м місцем, Міку Ньютон з 4-тим, Марію Яремчук з 6-тим, Тіну Кароль з 7-м, Alyosha з 10-тим, Світлану Лободу з 12-м, Олександра Пономарьова з 14-м, Гурт Ґринджоли з 19-м і гурт O.Torvald – 24-м місцем на конкурсі.

Звісно, деяких і згадувати недоречно, але все ж таки вони також були внеском у світову культуру та розвиток української естради. Але врешті-решт, організатори Євробачення мають своїх фаворитів серед українських учасників конкурсу.

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.