“Дозвольте поділитися знаннями”: Оля Фреймут розповіла де та як доречно використовувати матюки – експерт

Ольга Фреймут відома українська телеведуча, яка залишила величезний слід в українському шоу–бізнесі, вона яскрава, запальна, цікава та має дуже сильний характер яким відкриває всі двері свого життя.

Життя пані Фреймут ніколи не було легким, адже вона дуже рано розчарувалась у коханні та народила дитину. Звісно, їй було важко все тягнути на собі. Адже чоловік, від якого Оля народила дитину покинув її і не захотів брати на себе відповідальність. Так, Ольга з Лондону, де працювала офіціанткою, переїхала до Києва і вже там почала будувати кар’єру телеведучої.

Ольга Фреймут

Ользі пощастило, адже вона потрапила у правильне місце в правильний час. Їй дійсно посміхнулась доля і вона стала ведучою шоу “Підйом” разом з Сергієм Притулою та Олександром Педаном. Далі було “Кабріоліто”, а потім “Ревізор”. Ось саме там Фреймут і знайшла своє призначення. А ще Оля вела “Хто зверху?”.

Тож, зіркова слава не змусила себе чекати і Ольга стала гарно заробляти і мати змогу утримувати себе, своїх близьких і свою доньку Злату. Але таке нелегке життя зробило Олю дуже характерною, але іноді це навіть добре.

 

Але крім телевізійної кар’єри Фреймут ще й цікавиться манерами та етикетом. До речі саме манерам Фреймут дуже любить повчати інших. Навіть на проєкті  “Танці з зірками” вона радила прочитати свої книги Владу Ямі та Катерині Кухар. І загалом саме там жінка поводила себе не надто гарно зі сторони етикету.

Проте Оля має свою рубрику в інстаграм, де розповідає як себе варто поводити в різних ситуаціях. І сьогодні Фреймут торкнулась дуже цікавої теми – “Матюкатися чи ні?”. Все це через нічні ракетні атаки, адже вона до такого не звикла.

“Я дуже боюся нічок у Києві, лякаюся проспати тривогу, бо ж малі діти – і сама є затятою фанаткою життя. Тоді заходжу на форуми телеграм-каналів і бачу там суцільні матюки. І хоч сама володію такою лексикою, застосовую її як ліки” – написала ведуча.

Тож, у своєму дописі жінка описала де і в яких випадках матюки та загалом нецензурна лексика є допустимою.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?