Володимир Остапчук зізнався, чи одружився з Катею Полтавською: “Ця інформація залишиться з нами”

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська за останні півтора року стали найбільш обговорюваною парою українського шоу-бізнесу. Оскільки Володимир відомий та популярний шоумен і телеведучий.

Особисте життя Остапчука завжди було доволі яскравим, цікавим та бурхливим. Адже за його плечима вже є 2 розлучення. В одному з них чоловік встиг народити двох дітей, Доньку Емілію та сина Евана. Їхньою мамою є перша дружина шоумена Олена Войченко. Саме з нею у чоловіка було найгучніше розлучення. Адже Олена була дуже зла на Остапчука під час розлучення, і навіть, забороняла йому бачитися з дітьми та спілкуватися в інтернеті.

Катерина та Володимир
Катерина та Володимир

І в цей час у його життя прийшла нова жінка, яка змогла заповнити його серце коханням – Христина Горняк. З нею шоумен прожив разом кілька років. І ці роки були щасливими і наповненими. Адже вони постійно десь були, подорожували та займалися своїми справами та спільними проєктами. Але й ці стосунки добігли свого кінця і нині Горняк та Остапчук досі ділять свій будинок.

А от під Новий рік Володимир познайомився з Катею Полтавською. Це молода дівчина, яка допомогла чоловікові розблокувати свій профіль в соцмережі. І далі їхнє спілкування розпочалося з якогось жарту. Так і народилось кохання.

Вже понад півроку вони є парою. Ба більше, їх обговорюють більше, ніж інші пари шоу-бізнесу, адже Катя та Володимир зажди дають якісь інфоприводи. А також багато чого особистого можна почути на шоу “Мекнув–питайте”, де Катерина є продюсером, а Остапчук ведучий. Суть в тому, що кожного нового випуску приходить двоє гостей та обговорюють разом з шоуменом певну тему.

В останньому випуску гостями були Ольга Сумська та Кирило Ганін. Вони обговорювали тему весілля. І в певний момент Оля поставила питання Володимиру, чи одружені вони вже з Полтавською. Але Остапчук сказав, що ця інформація залишиться з ними.

Кадр з шоу
Кадр з шоу

Проте вже багато ЗМІ пише про те, що пара є молодятами, а також дівчина носить каблучку на безіменному пальці, але вона з весілля чи ні, можна дізнатися лише від них самих.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.