МастерШеф 12 сезон 3 випуск від 09.09.2023: хто з учасників покинув шоу – “Ну нащо ви то зробили?”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Щоб дізнатися, який саме учасник не впорався із завданням та пішов з проєкту ознайомтеся з нашою статтею.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф-12” у 3 випуску від 09.09.2023. На цей раз проєкт покинула Тетяна. Вона мила першою учасницею, яка пішла з 12-го сезону.  Нагадуємо, що вона є володаркою ресторану Франції та годувала біженців після початку повномасштабної війни безкоштовно.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-12 у 3 випуску

Примітно, що глядачі  з рішенням суддів виявилися кардинально не згодні. За думкою аудиторії, Тетяна заслуговувала шансу, а от учасник Дмитро продемонстрував якості, через які йому вже бажають поразку.

Кухарі у третьому випуску змогли продемонструвати свої вміння у самостійному конкурсі. Але він пройшов не без ускладнень. Учасники отримали завдання приготувати страви із невідомими назвами. Крім того, інші учасники могли заважати їм та писати кляузи суддям. Так, майже половина кухарів отримали чорні фартухи за конкурс.

У битві чорних кожен міг показати свої здібності та довести, що має право залишитися на проекті.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-12 у 3 випуску. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу
Стало відомо, хто покинув МастерШеф-12 у 3 випуску. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

Нагадуємо, що новий сезон програми знімався в абсолютно нових умовах для суддів та учасників. Однак, такий досвід продюсери шоу отримують вже вдруге. Так, зйомки проводяться при повітряних тривогах, відключеннях електроенергії, тощо.

Також усі учасники мають володіти українською мовою. Як раніше російська більше не звучить на екрані. У цьому сезоні кухарі справляються з цим набагато краще, ніж у попередньому.

Самі учасники виявилися доволі активними. Вони читають коментарі, які глядачі залишають на офіційній сторінці шоу, беруть участь в обговореннях та розповідають, чому вчинили так чи інакше у відповідь на претензії глядачів. Декому така лінія поведінки не сподобалося, адже зйомки давно завершилися, але користувачі мережі не знають, що на них чекає далі на відміну від самих учасників.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.