Пісні, що наспівує весь світ: Сердючка, Кароль, Каменських підкорили своєю творчістю міжнародне суспільство

В Україні багато талановитих людей, які пишаються своїм походженням. Вони прославляють нашу країну на весь світ та знайомлять іноземців з нашою культурою та творчістю.

Настя Каменських

Співачка випускає сольні альбоми кількома мовами. Особливої популярності Настя Каменських досягла в Латинській Америці. Виконавиця записала англо-іспаномовний сингл “Peligroso”, що протримався в чарті Billboard понад два місяці.

Українські зірки, що прославляють Україну за кордоном
Українські зірки, що прославляють Україну за кордоном

Каменських знімалася в мексиканському фешн-шоу “Cuídate de la Cámara”. Пісня співачки “Elefante” потрапила в Shazam Global.

Вєрка Сердючка

Образ Андрія Данилка припав іноземцям до душі. Його амплуа нерідко використовують двійники. Після перемоги на пісенному конкурсі “Євробачення 2007” зірці запропонували роль у Голлівуді. А у 2019 Данилка повторно запросили виступити на Євробаченні в Тель-Авіві.

Українські зірки, що прославляють Україну за кордоном
Українські зірки, що прославляють Україну за кордоном

Тіна Кароль

Відома не тільки в Україні Тіна Кароль на сцені вже понад 18 років. Зірка представляла Україну на Євробаченні у 2006. Зараз Тіна успішно гастролює світом та має спільні треки з іноземними зірками. У 2020 році жінка записала спільну пісню з американським продюсером Snoop Dogg.

Українські зірки, що прославляють Україну за кордоном
Українські зірки, що прославляють Україну за кордоном

Нещодавно виконавиця знялася для португальського номера журналу VOGUE. На фото жінка у класичному костюмі з жакетом та довгою спідницею. Родзинкою вбрання став металевий корсет, що підкреслював особливості жіночої фігури.

Бумбокс

Гурт має неабиякий попит за кордоном. Зірки гастролюють і Європою, і Америкою. Колектив має спільний трек з українсько-американським гуртом The Gitas.

Українські зірки, що прославляють Україну за кордоном
Українські зірки, що прославляють Україну за кордоном

На початку повномасштабного вторгнення Андрій Хливнюк змусив гурт Pink Floyd знову зібратися разом. Виконавці записали трек на пісню “Ой, у лузі червона калина”, що став неофіційним гімном війни.

Схожі статті

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.