“Образ юної Лоліти вже зовсім недоречний”. 30-річну Христину Соловій рознесли через недоречний одяг

Знаменита українська співачка Христина Соловій нарвалася на шквал критики через вибір свого образу для сцени. Глядачі вважають, що артистка одягається не за віком.

Українська публіка познайомилася з Христиною Соловій, коли та була зовсім юною дівчиною. Тоді за розкрутку кар’єри юної красуні взявся Святослав Вакарчук. Їхня співпраця була плідною та результативною, а вже через декілька років про молоду співачку та її романтичний репертуар знали абсолютно всі.

Далі свій шлях до першого ешелону шоу-бізнесу вона прокладала самостійно і не можна сказати, що ці часи були безхмарними, адже на декілька років вона просто випала з інформаційного простору. Тим не менш, зараз її кар’єра отримала новий поштовх. Сталося це приблизно 2 роки тому.

Христину Соловій розкритикували через любов до одягу не за віком

За цей час вона також серйозно трансформувалася завдяки зміні образу. Так би мовити зі зразкової та тихої дівчини вона перетворилася на таку собі невинну красуню, яка викликає своїми костюмами різні думки.

Христину Соловій розкритикували через любов до одягу не за віком

Нещодавно артистка відіграла новий концерт. Як завжди її мікрофон прикрашали квіти, а вона одягла коротку сукню, яка продемонструвала усю довжину її ніг, і також часом її підводила.

Фотограф зробив безліч знімків, на яких Христину можна розгледіти з найрізноманітніших ракурсів і певна частина аудиторії поставилася до цього негативно. На особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилися відповідні кадри, під якими слухачі і залишили негативні відгуки. Зокрема Христині вказали на те, що вона одягається не за віком і з образу Лоліти вона вже виросла.

Христину Соловій розкритикували через любов до одягу не за віком
Христину Соловій розкритикували через любов до одягу не за віком

Але здається, що фанатам навпаки такі зміни виконавиці подобаються. До речі, поява у житті артистки Сергія Жадана та розвиток її образу у такий собі пристрасний та юний корелюються між собою. Аудиторія також відмічає, що імовірніше за все саме Сергій Жадан може похизуватися таким впливом на творчість виконавиці.

Нагадуємо, що письменника та співачку вже довгий час підозрюють у романі. Обидва цього не коментують.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.