Маша Єфросиніна вперше розповіла, що думає її чоловік про Горбунова: скандал з дружиною депутата дався взнаки

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше розповіла про те, як її чоловік Тимур Хромаєв ставиться до Юрія Горбунова, з яким у самої зірки серйозний конфлікт.

Коли скандал навколо фільму Юрія Горбунова розрісся до небачених розмірів аудиторія почала вимагати від Маші Єфросиніної публічної позиції щодо нього. Втім, телеведуча не тільки відмовилася привселюдно говорити, що думає на рахунок свого колеги, але і заявила, що він для неї припинив існувати в 2021-у.

При цьому зірка залишила дуже багато питань, на які відмовилася відповідати. Що саме сталося між нею та здавалося б її старим другом; чому раптом вона не тільки не захотіла брати участь у проблемі, яка стала гостро соціальною, але й настільки жорстко висловилася на його рахунок?

Сам Юрій Горбунов не захотів говорити, що стало причиною його конфлікту з колегою. Телеведучий заявив, що за свої слова відповідальна саме Марія, і вона має розповісти усю правду.

Маша Єфросиніна вперше розповіла, що думає її чоловік про Горбунова

Маша Єфросиніна на тлі всіх подій забула про річницю знайомства зі своїм чоловіком Хромаєвим
Маша Єфросиніна вперше розповіла про ставлення її чоловіка до Юрія Горбунова

Маша тим часом не поспішає цього робити, але натомість нарешті прокоментувала скандал. Нещодавно вона взяла інтерв’ю у відомої української акторки Наталки Денисенко. У ході розмови вони обговорили фільм.

Слово за слово, і Марія торкнулася ставлення свого чоловіка до Юрія Горбунова. Єфросиніна зізналася, що подзвонила Тимуру після того, як прочитала новини, і була доволі емоційною. Втім, Хромаєв не зміг розділити її гніву.

“Чому я не ви*ралася на Горбунова з його рагулячим серіалом? Бо я подзвонила Тимуру. І там його побратими сиділи. І сказала: “Хлопці, а вам як ця новина?” Він сказав: “А нам по*ер. У нас зараз завдання, і ми йдемо в*ивати русню. Нам неприємно, звісно, що таке відбувається, коли ми щодня втрачаємо наших хлопців, та забий. Я прошу тебе. Ти мені потрібна сильна”

Нагадуємо, що раніше Маша Єфросиніна також говорила про те, як серйозно переживає зміни у своєму чоловікові. Телеведуча помічає, що особистість Тимура сильно трансформується і вона намагається звикнути до його нової реальності.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.