Катя Полтавська планує вагітність від Остапчука? Дружина ведучого вразила заявою: “Вже своїх час бавити”

Молода дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська заінтригувала мережу неочікуваною заявою про власних дітей.

Батьком двох дітей Володимир Остапчук став ще у першому шлюбі. Спадкоємців йому народила колишня дружина Олена Войченко. Втім, наявність великої дружної сім’ї не вплинула на вибір чоловіка її покинути.

Остапчук про сімейний бюджет
Катя Полтавська публічно натякнула на майбутнє поповнення в сім’ї

Так, за словами екс-благовірної зірки, маючи маленьких дітлахів, Володимир Остапчук все одно регулярно зраджував, а пізніше взагалі прийняв рішення піти з родини. Незабаром він одружився з Христиною Горняк, а потім наважився і на третій шлюб з Катериною Полтавською.

Христина Горняк вперше прокоментувала розлучення зі скандальним шоуменом Володимиром Остапчуком
Катя Полтавська публічно натякнула на майбутнє поповнення в сім’ї. Володимир Остапчук з Христиною Горняк

Катя Полтавська публічно натякнула на майбутнє поповнення в сім’ї

Ці стосунки радикально відрізняються від попередніх. З появою молодої красуні у житті телеведучого, він зміг помиритися з пані Войченко, налагодив спілкування з дітьми та здається став набагато спокійнішим та щасливішим. Про свою кохану Володимир завжди говорить з великою гордістю, а вона тим часом активно набирає популярність.

Володимир Остапчук розповів, чи спілкується з дітьми від колишньої дружини Войченко
Катя Полтавська публічно натякнула на майбутнє поповнення в сім’ї. Володимир Остапчук з Оленою Войченко

Все розвивається неймовірно стрімко і от Катерина Полтавська вже в сидить в літаку та очікує на знайомство з дітьми свого чоловіка. На них за океаном чекають пасинок та падчерка. Втім, Володимир підкреслив, що все ж таки це залежить від Олени, яка вирішує, чи зустрінуться спадкоємці з новою дружиною батька.

Під час рейсу Катя багато часу проводила з дітьми пасажирів, і от одна з українок заявила, що Полтавській вже пора заводити своїх. Катерина вирішила не ділитися своїми думками на цей рахунок публічно і обмежилася лише реакцією на те, що її назвали “тьотею”. Відповідна публікація з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Катя Полтавська публічно натякнула на майбутнє поповнення в сім’ї

Нагадуємо, що тривалий час Катерина та Володимир приховували свої стосунки від публіки. Втім, підписники швидко розсекретили особистість його нової обраниці. Пізніше стало відомо, що пара побралася, але весілля поки що не грали.

За словами блогерки, торжество вони планують, пишне та дороге. Але навіть приблизну дату дівчина не вказала.

Схожі статті

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?