Потап замилував фанів, показавши архівні кадри з Настею Каменських: як проводить час закохане подружжя?

42-річний репер Олексій Потапенко вирішив порадували фанів архівними кадрами з коханою дружиною, чим остаточно розвіяв чутки про їх розлучення.

Відомий український репер Потап виклав новий допис у своєму Instafram. На романтичному відео добірка моментів з дружиною Настею Каменських. Кадри просто просякнуті ніжністю та любов’ю.

На відео пара гуляє, займається спортом, відвідує заходи та просто спілкується. Додаткової атмосфери додає гарно підібрана музика, що грає на фоні. Репер обрав ліричну пісню ILLAI “Залишись”.

“Ти,ти,ти @kamenskux” – підписав пост Потап.

Ролик, неабияк, розчулив шанувальників пари. Під постом зібралось чимало схвальних коментарів, а кількість смайликів з очима-сердечками просто зашкалює.

“Які милі, слава Богу Ви разом, ми разом в нашій Україні!”, “Так мило. Справжні почуття”, “Таке чудове хороше відео”, “Які ви милі. Відео чудове”, “Найкращі”, – коментують підписники.

Нагадаємо, учасники екс-дуету “Потап і Настя” разом, як подружжя вже 4 роки. Зірки одружилися в травні 2019 року. Настя заміжня вперше, а для репера шлюб став другим. У 2014 році Потап розлучився з продюсеркою Іриною Горовою. Від колишньої Олексій має сина Андрія.

Потап показав, як проводить вільний час з Каменських
Потап показав, як проводить вільний час з Каменських

А у новому шлюбі з дітьми, поки що не склалось. Нещодавно, співачка різко відповіла на запитання про дітей. Жінка наголосила, що буде народжувати тоді, коли вирішить особисто та на її рішення не впливатиме ні оточення, ні докори шанувальників.

Потап показав, як проводить вільний час з Каменських
Потап показав, як проводить вільний час з Каменських

Після початку повномасштабної війни навколо пари ширилися чутки про розлучення. Подружжя рідко з’являлися на публіці та викладали мало матеріалів разом. Під час виступу у столиці Настя спростувала плітки. Співачка повідомила, що в неї та чоловіка все добре – розлучатися не планують та кохають одне одного.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.