Катерина Репяхова пішла наперекір Віктору Павліку і зробила пластичну операцію: “Моє життя в моїх руках”

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина неодноразово говорила про те, що мріє зробити ринопластику попри те, що чоловік був проти.

Безумовно усі люди змінюються. І користувачі мережі отримують абсолютно унікальний шанс спостерігати за трансформацією певних особистостей в мережі завдяки хронології, яка зберігається у стрічці.

Ще 3 роки тому Катерина Репяхова говорила про те, що не збирається в собі нічого перероблювати. Мовляв, любить себе такою, якою її створив Господь. Саме так звучала її відповідь на закиди підписників щодо певних недоліків у зовнішності, які безумовно є у кожної людини.

Катерина Репяхова пішла наперекір Віктору Павліку

Віктор Павлік розповів про стосунки з Репяховою
Катерина Репяхова пішла наперекір Віктору Павліку

Тим паче, що коханий чоловік був задоволений абсолютно всім і в родині це не було проблемою. Згодом Катерина заявила про те, що вирішила піти на ринопластику. Це не було нераціональним або стихійним бажанням. Так до такого висновку Репяхова прийшла після зустрічі зі своєю рідною сестрою, яка мала абсолютно таку саму форму носа.

Побачивши, наскільки добре ізраїльський пластичний хірург зробив носик її родичці, вона побачила себе як у відображенні. Тобто зрозуміла, як буде виглядати після операції і вирішила, що також її хоче.

Коханому чоловіку про хірургію вона не розповідала до останнього. І все ж таки Віктору Франковичу довелося звикнутися з новими реаліями: дружина захотіла змінити носик. Як завжди блогерка показала увесь процес від початку до кінця, щоб її підписники мали можливість дізнатися більше про операцію.

Усі кадри з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і хоча пройшло вже півроку і реабілітація досі продовжується, Катерина нагадує про те, як це було і через що вона пройшла.

Катерина Репяхова пішла наперекір Віктору Павліку

Також Катерина нещодавно підкреслила той факт, що не дивлячись на висновок Павліка, що операція була насправді непотрібною, вона вважає, що життя знаходиться повністю у її руках, тож вона не може опиратися на думки чоловіка в даному питанні.

Примітно, що публіка майже стовідсотково підтримала Реп’яхову і оцінила результат.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?