Втер носа Кацуріну і Дорофєєвій: Дантес показав як виховує дітей нової коханої Даші Кацуріної

Відомий співак Володимир Дантес нещодавно розлучився з екс-учасницею гурту "Время и Стекло" Надею Дорофєєвою. Артист показав дітей нової коханої та розповів як вони проводять час разом

Розлучення

Проблеми у стосунках з Дорофєєвою почались ще у 2021 році, проте пара не бажала виносити це на широкий загал. В інтерв’ю для Маші Єфросиніної, Дантес згадав життя до повномасштабного вторгнення. Цю розмову так і не опублікували, проте інтерв’юерка відзначила, що вже тоді відчувалась певна напруга між Володимиром та Надею.

Після початку повномасштабної війни, пара все ж наважилась поділитись з аудиторією новиною про розлучення. Як пригадує Дантес, у їх сім’ї виникли непередбачувані труднощі. Спочатку зірки спробували трохи “відпочити” та жити окремо, але з часом зрозуміли, що стосунки на межі розриву

Нова кохана

Згодом стало відомо, що виконавець Міша Кацурін також розлучився з дружиною, блогеркою Дашею Кацуріною. Як виявилось, пари помінялись партнерами. А Дорофєєва та її новий обранець вже встигли одружитись.

Дантес показав як виховує дітей нової коханої Даші Кацуріної
Дантес показав як виховує дітей нової коханої Даші Кацуріної

Діти Кацуріних

За ці роки спільного життя, у Кацуріних народилось двоє дітей – семирічна донька Олександра та дворічний син Іван. Як неодноразово зізнавався Дантес, дітей він не хоче. Тому артист здивував та приємно вразив шанувальників милими взаємодіями з дітьми нової коханої. Володимир публікував допис у Instagram, де сидить біля дитячого басейну. Співак пише:

“Сподіваюсь, дуже скоро вони знов тут влаштують безлад)))”

Кацуріна вирішила прокоментувати публікацію та нагадати Дантесу, як той спочатку не хотів купувати надувний басейн, а потім все-таки приїхав з ним та насосом до дітей.

Дантес показав як виховує дітей нової коханої Даші Кацуріної
Дантес показав як виховує дітей нової коханої Даші Кацуріної

Я виховую дітей

Нещодавно Володимир Дантес випустив нову пісню, що швидко стала трендом у TikTok. Трек під назвою “Я виховую дітей”. Пісня стала справжнім гімном усіх мам. Відеозаписами своїх дітей поділилось вже понад 5 тисяч користувачів. Сам Дантес також показав кадри на яких проводить час із Олександрою та Іваном.

@vlolodymyrdantes

Супер гра))

♬ оригінальний звук – Dantes

Коментатори пишуть:

“Мабуть, перший чоловік, якому розлучення пішло на користь”

“Тобі так личить бути татом”

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.