Фіналіст “МастерШеф. Професіонали-4” Антон Гільчук шукає дім для маленької дівчинки: Ектор може пишатися

Антон Гільчук - один з найцікавіших учасників "МастерШеф". Хлопець запам'ятався глядачам своїм неординарним характерактером та деякою зверхністю. Нещодавно Гільчук розчулив аудиторію людяним вчинком

Антон Гільчук, учасник “МастерШеф Професіонали-4”, кухар з Одеси, що дійшов до фіналу. Впродовж зйомок реаліті, Антон показав співучасникам, що є досить талановитим та небезпечним опонентом. Глядачам хлопець запам’ятався нестандартними презентаціями страв та імпульсивною поведінкою.

Впродовж шоу учасники неприязно ставились до Гільчука. Він був холодним та не виявляв особливого бажання спілкуватись. На запитання як йому працювалось із “колегами” на кухні, Антон відповідає, що отримував задоволення. Йому подобалось спостерігати за тим як метушаться учасники. За словами хлопця, їх мандраж надавав йому сил та впевненості. Антон розповідає, що спочатку намагався налагодити зв’язки з одним із партнерів, Іваном Іванчуком, але потім відчув конкуренцію та дискомфорт у спілкуванні, на цьому їх приятелювання завершилось.

Фіналіст МастерШеф. Професіонали-4 шукає дім маленькій дівчинці
Фіналіст МастерШеф. Професіонали-4 шукає дім маленькій дівчинці

Антон зізнається, що колектив йому не подобався, він не бажав ні з ким спілкуватись та просто робив усе задля своєї перемоги. Вище згаданий Іван прокоментував роботу з Гільчуком, кухар каже, що нюансів було дуже багато, більшість просто не могла працювати разом із ним. А також виказав обурення, що Антон навіть не намагався бути люб’язним із учасниками поза камерами.

“Він навіть з нами не вітається, просто зранку ми виїжджаємо з готелю – він не вітається.”, – говорить Іванчук.

“Друзями ми точно не будемо, і впринципі, бо я не потребую постійного якогось спілкування з кимось, то мені самому максимально добре.”, – і собі каже Гільчук.

Хоч протягом реаліті Антон і не виказував особливої жаги до спілкування з людьми, про його особистість дещо ми дізнались точно – кухар дуже любить тварин. Ще під час участі в “МастерШеф”, коли в готелі учасників жив кіт, дехто висловлював претензії щодо цього та хотів вигнати пухнастого. Антон же ставав на захист тваринки.

Днями Гільчук опублікував Instagram-storie із зображенням маленької кішечки та підписав, що дівчинка шукає старих власників чи новий дім. Вона лагідна та звикла до рук. Ось так, на перший погляд, холодна людина з нелегким характером, все-таки виявилась доброю та чуйною.

Фіналіст МастерШеф. Професіонали-4 шукає дім маленькій дівчинці
Фіналіст МастерШеф. Професіонали-4 шукає дім маленькій дівчинці

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.