Софія Ротару влаштувала сцену з криками у літаку і приховала свій сором від фанатів: що вивело зірку з себе?

Софія Ротару славиться своїм сталевим характером та вмінням тримати себе в руках втім, інколи фанати ставали свідками її сліз, як наприклад під час карантину.

Вперше про складний характер Софії Ротару заговорили під час пліток про її конфлікт з Аллою Пугачовою. Втім, скандали між ними так і не отримали підтвердження. Згодом оточення стало говорити про те, що насправді між ними не було ворожнечі, хоча і ставалися неприємні інциденти.

З часом розмови про конкуренцію затихали, а легенді української естради більше ніхто не намагався дорікнути. Особливо після того, як стало відомо про те, як Софія Михайлівна прийняла у себе Примадонну разом з Максимом Галкіним, коли ті опинилися без крову у Криму.

Однак часи змінюються, а старі історії виходять на поверхню. Хіба що навряд до кінця можна довіряти особистим розповідям інсайдерів.

Чому Софія Ротару закричала у літаку

Софія Ротару вперше за довгий час показала, як виглядає
Чому Софія Ротару закричала у літаку

Так, нещодавно у російській пресі прозвучала нова розповідь про Софію Михайлівну, яка нібито так сильно злякалася в літаку, що почала кричати.

Виявляється, що зірка готова цілодобово трястися потягом, аби тільки не літати літаком. Співачка страждає на аерофобії. Якось вона зробила виняток зі свого правила — про це пошкодував увесь екіпаж та пасажири повітряного судна.

Знаменитість летіла з Києва разом із Аркадієм Укупником. Артист і поняття не мав, яке випробування на нього чекає. Нещодавно він розповів у шоу “Зірки зійшлися” про неочікувану реакцію хуторянки на те, що пілот не зміг здійснити посадку з першого разу і вирушив на друге коло.

Від усвідомлення того, що сталося у зірки, стався неконтрольований напад паніки: вона кричала на очах у здивованих попутників. Виконавиця проклинала себе за те, що вирушила до аеропорту, а не залізничного вокзалу. Добре, що поряд з Ротару виявився чоловік, який зміг її заспокоїти. Тільки йому вдалося знайти потрібні слова і привести товаришку Алли Пугачової до тями.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Софія Ротару тим не менше проявила стійкість та сміливість та не поїхала за кордон. За словами Лайми Вайкуле, Софія Михайлівна тривалий час перебувала у Львові, де пережила найскладніші для її країни часи. Вже пізніше артистка, звісно, не відмовляла собі у поїздках і не так давно повернулася з улюбленої Італії.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.