Налчаджиоглу отримав шанс повернути Ані Лорак, але обрав молоду дівчину з народу: зірка знову програла

Здавалося, ніщо не може повернути Ані Лорак до колишнього чоловіка Мурата, який роками її зраджував і навіть був спійманий на гарячому випадковими людьми.

Піарники знали свою справу, коли представляли нового чоловіка Ані Лорак публіці. Вперше його побачили у кліпі артистки, буквально у сцені, яка продовжувалося лише декілька секунд. Він був показаний змазано, якби підкреслюючи його таємничість.

Історія стосунків Налчаджиоглу з Ані Лорак та візажисткою Лілією

Втім, дуже скоро журналісти змогли підібратися до чоловіка поближче, активно брали в нього інтерв’ю та спілкувалися з ним на найрізноманітніші теми. А вже через 10 років пара офіційно розлучилася.

У цих стосунках з’явилася дівчинка Софія, яка залишилася жити з матір’ю. Офіційна причина розставання — численні зради, до яких вдавався турецький бізнесмен. Лорак зізнавалася, що чоловік не міг зберегти їй вірність навіть під час вагітності.

Історія стосунків Налчаджиоглу з Ані Лорак та візажисткою Лілією

Для обидвох розставання було неймовірно важким. Співачка закривалася у своїй кімнаті та годинами могла лежати під ковдрою. Мурат відмовлявся від будь-яких коментарів і лише 3 роки тому дав ексклюзивний коментар, в якому зізнався, що усвідомив свою помилку і в житті більше не вчинить з жодною жінкою так, як він вчинив. Примітно, що у той період він розстався зі своєю дівчиною Лілією та засвітився під час обіймів з колишньою дружиною.

Мурат та Ані Лорак з донькою
Історія стосунків Налчаджиоглу з Ані Лорак та візажисткою Лілією

Це був не дружній жест, а справжній танець закоханих. Мурат обхопив колишню дружину руками, багато хвилин не відпускав її, поклав своє підборіддя їй на плече. Пізніше пару побачили на яхті: разом вони відпочивали. Тоді ж заговорили про воз’єднання екс-подружжя.

Підлила олії у вогонь і сама Лорак, заявивши, що часу, який Мурат був змушений провести без неї було достатньо. Мовляв, ізоляція стала так би мовити покаранням, яке має змусити його цінувати її. І раптом стає відомо, що Мурат не тільки зійшовся з іншою, але і зробив їй пропозицію в Туреччині. Ані Лорак же зі швидкістю світла відійшла на другий план і більше пара не світилася разом.

Історія стосунків Налчаджиоглу з Ані Лорак та візажисткою Лілією

Весілля Мурат зіграв влітку 2023-го. В нього з’явилася маленька падчерка, а дочка Софія стала приїжджати до нього набагато частіше. Тим часом колишня дружина намагається знову таки владнати своє особисте життя, але вже з іспанським тренером. Втім, шанувальники не вірять, що з цього вийде щось добре.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.