Білик з Коляденко, а Цибульська не з Дзідзьо: зірки, які після розставання дали другий шанс своїм стосункам

Цьогоріч Мережею почали активно ширитись чутки про возз'єднання Ірини Білик та Дмитра Коляденка. Сама ж пара неодноразово натякала шанувальникам, що і їдять, і сплять і проводять час вони разом…

Шлюби Ірини Білик

Українська співачка та композиторка Ірина Білик мала вже 5 шлюбів, три з них – офіційні, два – цивільні. Білик каже, що завжди перша ініціювала розлучення і жодного разу не шкодувала. Основне кредо жінки полягає в тому, що кожен новий чоловік буде кращим за попереднього. Тому вона закликає усіх жінок, що потерпають від домашнього насилля – не боятись тікати з цих стосунків.

Епатажний Дмитро Коляденко – хореограф з яким Білик перебувала в стосунках у період з 2003 по 2006 роки. Білик розповідала про надмірну емоційність ексчоловіка та поділилась історією, коли Коляденко викинув диван з 13-го поверху. Подібні казуси траплялись через ревнощі. Як зізнається співачка, спочатку їй подобалось таке життя, її це забавляло. У 2006 році все ті ж ревнощі стали причиною розлучення зіркового подружжя.

Зірки, що дали одне одному шанс після розставання
Зірки, що дали одне одному шанс після розставання

Натяки на відновлення стосунків

Проте не зважаючи на скандали між артистами, які в результаті часто вирішувала міліція, Ірині Білик і Дмитру Коляденку вдалося встановити теплі та дружні стосунки.

З початком 2023 року з’явилось все більше натяків про поновлення стосунків між експодружжям. Білик підігріває чутки спільним фотографіями та підписами до них. Останнє, що шокувало фанатів – відео у якому Білик ініціює поцілунок з Коляденком.

@irina_bilyk

Як ви вважаєте, хто перший повинен цілувати, жінка чоловіка або чоловік жінку? #іринабілик #irynabilyk #дмитроколяденко #коляденко #слухайукраїнське #замитьдопоцілунку #yourturn #yourturnchallenge

♬ За мить до поцілунку – Ирина Билык

“Як ви вважаєте, хто перший повинен цілувати, жінка чоловіка або чоловік жінку?” – запитує співачка.

Ірина Білик вирішила прокоментувати здогадки шанувальників, щодо роману з Коляденком. Артистка каже, що люди потребують казки, особливо в такий час. За її словами, з хореографом вони часто бачаться на спільних концертах, проводять час разом та розділяють сніданки.

“Так, ми кохаємо одне одного. Чи спимо ми разом? Ми вам не розповімо”, – додає Білик

Ольга Цибульська та Дзідзьо

Після розлучення Михайла Хоми зі співачкою Slavia, Мережею почали ширитись чутки про колегу Дзідзьо – Ольгу Цибульську. Мовляв, вона і стала перешкодою в стосунках Хоми з дружиною. Зірки прокоментували обвинувачення:

“Що б я зараз не сказала, все одно всі скажуть, що я повія, розлучниця, що я влізла в сім’ю, народила Дзідзьо сина. Але ні, нічого у нас з Дзідзьо не було. Він не є батьком Нестора. Я про це говорила вже тисячу разів”, – каже Цибульська та натякає, що авторкою таких погроз була ексдружина артиста.

DZIDZIO ж зазначив, що має з Олею виключно робочі стосунки.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.