Вразила новиною про роман із дівчиною: Ольга Цибульська поділилась деталями про особисте життя

Українська співачка Оля Цибульська з'явилась на YouTube каналі Радіо Люкс ФМ та дала інтерв'ю в рамках проєкту "Чат дівчат". Ольга поділилась подробицями про залицяння з боку жінок.

Прихильниця з університету

На запитання ведучої, чи “клеїлись” колись до Цибульської жінки, співачка відповідає – було. Історія відбулась ще в студентські роки, проте залицяльниця була трохи старша. За словами Ольги, це було в якомусь сенсі переслідування. Дівчина, що так хотіла з нею зустрітись, була дуже наполегливою.

“Вона зустрічала мене з роботи, вона писала мені багато повідомлень”, – згадує артистка.

Прихильниця казала, що все одно її знайте, навіть якщо Цибульська не з’явиться на побаченні. Врешті Оля погодилась зустрітись та все прояснити. Вона попередила, що симпатія не є взаємною, на цьому завзята фанатка заспокоїлась.

Ольга Цибульська розповіла про залицяння від дівчини
Ольга Цибульська розповіла про залицяння від дівчинидівчини

Фанати в Instagram

Зараз, як зізнається співачка, отримує багато повідомлень від хлопців, що набагато молодші за неї. Оля дякує своїм підписникам за такі прояви уваги та розкриває ще один неочікуваний факт:

“Мені батюшки, до речі, пишуть в дірект, священники”, – каже Цибульська

Святі Отці в Instagram вітають співачку з кожним релігійним святом. Є 2 священники, котрі постійно надсилають фото вітальних листівок, своїх садів та заходів сонця. За словами артистки, їй це гріє душу.

Чоловік Олі Цибульської

Нагадаємо, що Оля Цибульська знаходиться у стосунках вже 23 роки, 9 з яких у шлюбі. Донедавна її чоловік не з’являвся в медійному просторі, проте у 2022 році розповів чим займається та як реагує на чутки про роман своєї дружини з виконавцем Дзідзьо.

Ольга Цибульська розповіла про залицяння від дівчини
Ольга Цибульська розповіла про залицяння від дівчини

Чоловіка звати Сергій. Він займається бізнесом, що пов’язаний з молочною продукцією. Сергій разом з Олею дав інтерв’ю Аліні Доротюк, і якому чоловік поділився, що уникав публічності за власним бажанням, оскільки сфера його діяльності не вимагає від нього визнання та публічної слави.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.