Лідер гурту “Без Обмежень” Сергій Танчинець приголомшив заявою про розлучення: 15-річчя шлюбу не відбудеться

Український музикант і лідер гурту "Без Обмежень", Сергій Танчинець, приголомшив заявою про розлучення з дружиною Анною після 15 років шлюбу. Про це артист повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Несподівана заява

27 вересня Лідер гурту “Без Обмежень” опублікував допис у Facebook, в якому йдеться про розрив стосунків з його дружиною Ганною. У своєму зверненні, Сергій Танчинець повідомив, що 15-річчя шлюбу не відбудеться. Артист вирішив залишити в секреті причину, що повпливала на прийняття цього рішення, але наголошує:

“Винних у цій ситуації немає, і так іноді буває у житті”.

За ці роки розом, подружжя пройшло цікавий, місцями важкий шлях. Настав час, щоб кожен пішов власним. За словами Танчинця, з ексдружиною вони залишаються в хороших стосунках та продовжать бути люблячими батьками для своїх двох діток.

В кінці допису музикант заявив, що бажає утриматись від коментарів для ЗМІ та просить не засуджувати пару за такий вибір, а лиш проявити розуміння.

Лідер гурту Без Обмежень розлучається після 15 років шлюбу
Лідер гурту Без Обмежень розлучається після 15 років шлюбу

Де зараз дружина Танчинця

У перші дні повномасштабного вторгнення, дружина Сергія Танчинця Ганна, разом з двома дітьми – 13-річною Анастасією та 4-річним Лук’яном, виїхала до Японії. Весь цей час пара жила окремо. Сергій активно волонтерив в Україні, брав участь у благодійних концертах та надавав матеріальну підтримку нашим військовим. Його дружина Анна перебувала в Японії, де облаштовувала побут для дітей та працювала перекладачкою.

Наразі жінка продовжує свою професійну діяльність, а їхні діти, Анастасія та Лук’ян, відвідують школу та садок.

Танчинець розповідав, що ексдружина вчилась в Японії по обміну студентів та закінчила КНУ імені Шевченка, як знавець східних мов. Тому сім’я вирішила, що саме в Японії Ганні буде комфортно влаштувати свій побут.

Лідер гурту Без Обмежень розлучається після 15 років шлюбу
Лідер гурту Без Обмежень розлучається після 15 років шлюбу

Через значну різницю в часі між Україною та Японією, подружжя розробило графік свого спілкування. Сергій Танчинець міг бачити родину лише через екрани гаджетів. На жаль, стосунки Танчинців не витримали випробування відстанню.

Схожі статті

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.