Холостяк Михайло Заливако вразив правдою про особисте життя: не сказав, що одружений і має чотирьох дітей

Холостяк 11 сезону Михайло Заливако отримав впізнаваність та свою аудиторію прихильників через відмінне почуття гумору та жагу знайти своє кохання на романтичному проєкті, яке, на жаль, закінчилося.

Після фінального епізоду романтичного реаліті-шоу “Холостяк-11” на очах у багатьох українських глядачів знайшли одне одного бізнесмен Михайло Заливако та турагентка Анна Богдан. Утім, як показав досвід, екранні пари згодом розривають свої відносини, а у прихильників шоу залишаються лише приємні спогади про історію кохання на проєкті.

Михайло Заливако та Анна Богдан

Однак далі ще цікавіше, адже наші герої після розставання, зовсім притихли з новинами про появу у їхньому житті нових стосунків, однак від уважного погляду підписників їх блогу приховати щось вкрай важко.

Особисте життя Михайла Заливако

Так, нещодавно Мережа почала активно обговорювати новину про новий роман холостяка Михайла Заливако з переможницею проєкту “Холостяк-9” Дашею Квітковою. Мовляв, парочка публікує фото з однакового ліфта, однак деякі просто запевняють, що герої живуть в одному житловому комплексі. Тим часом інші користувачі переконують, що не в кожному ліфті наявна така ж “мармурова” підлога.

До обговорень про нові стосунки, Михайло Заливако вирішив публічно пожартувати про своє особисте життя в соціальній мережі Instagram, чим додав ще більшої цікавості. Холостяк 11 сезону оприлюднив мем, в якому дівчина запитує у молодика, чому той не повідомив, що одружений та має четверо дітей, на що відповідь прозвучала доволі неочікувано: “Я соромився”.

Холостяк Михайло Заливако вразив правдою про особисте життя

Звичайно, ми всі розуміємо, що це жарт, а не повідомлення серйозного характеру про появу в його житті власної сім’ї чи народження дитини, проте, хто знає, можливо підписники таки мають рацію, і Михайло Заливако вже давно не холостякує.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.