Його називають батьком, а її донькою: Репяхова прокоментувала велику різницю у віці з Віктором Павліком

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова з гумором прокоментувала різницю у віці з чоловіком та дала зрозуміти, що даний фактор не є перешкодою для щасливого сімейного життя.

Блогерка Катерина Репяхова досить часто спілкується зі своєю аудиторією в соціальних мережах, а тому не стала ігнорувати “закиди” підписників, що вона в парі з відомим співаком виглядає донькою, а він її батьком. Варто зазначити, що пара разом вже не один рік, а сама жінка раніше коментувала подібного роду питань, чи впливає дана різниця на їхні стосунки.

Репяхова прокоментувала велику різницю у віці з Віктором Павліком

Концертна директорка зізналася, що різниця з чоловіком майже в 30 років не становить ніякої проблеми в їхній сім’ї, і цього разу з гумором вирішила довести теж саме. Так, вже неодноразово Катерина стикалася з порівнянням “батько та донька”, а тому, зрештою, вирішила відповісти всім, хто так вважає та довести, що кохання різницею в 28 років існує.

29-річна дружина порадила користувачам вгамуватися, адже вони з Віктором проживають вже дев’яту осінь, а люди все ніяк не можуть заспокоїтися. До слова, Катерина знову намагалася натякнути, що думка коментаторів не впливає на їхні стосунки, так само як і різниця у віці.

Також блогерка оприлюднила світлини, де Віктор Павлік сидить у стильній шкіряній куртці та шоломі на байку, натякаючи, що він йде в ногу з часом. Схоже, що Віктор Павлік, попри те, що йому 57 років не відстає від сучасної молоді, намагається бути в тренді та не боятися експериментувати у власному іміджі.

Нагадаємо, що співак Віктор Павлік та концертна директорка артиста Катерина Репяхова узаконили свої стосунки шлюбом у 2020 році, а через рік у пари народився син, якого назвали Михайлом.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.