Донька Ольги Сумської Паперна похвалилася, що продовжує зніматись в російських проєктах: “Це дуже цінно”

Як відомо, старша дочка Ольги Сумської Тоня залишилася жити в москві, і не тільки не готова заговорити про Україну, але й покинути російське кіно.

24 лютого стало відомо, що з життя пішла матір Ольги Сумської Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська. Жінка не витримала гіркої правди, адже не вірила, що російська федерація прийде на землі України зі своїм “миром”. Фанати акторської династії сподівалися, що Антоніна Паперна одразу ж покине територію москви і приїде на похорон до бабусі, та вже не повернеться назад.

Втім, жінка не тільки не наважилася на поїздку, але й відмовилася говорити про Україну. Спочатку зіркова мама намагалася захистити дочку. Мовляв, у неї є діти, чоловік і вона перш за все думає про них.

Тоня Паперна прокоментувала свою участь в російських проєктах

Дочка Ольги Сумської зробила вибір між чоловіком і родиною
Дочка Ольги Сумської зробила вибір між чоловіком і родиною

Втім, пізніше стало зрозуміло, що слова Ольги В’ячеславівни про те, що Тоня Паперна думає про свою батьківщину, втрачають сенс. А все тому, що дівчина виходила з посмішкою на червоні доріжки в москві і поводилася так, ніби нічого не відбувається.

Далі більше, Тоня почала активно брати участь у різних кінопроєктах, хоча родина могла обмежитися роботою у цій сфері лише для чоловіка. Морально-етична сторона даного питання була остаточно порушена.

Поки колеги Ольги Сумської закликають українців не прослуховувати російську музику та не дивитися російські фільми, щоб не фінансувати війну, донька зірки бере в цьому пряму участь.

Нещодавно вона дала ексклюзивний коментар, в якому поділилася власними враженнями від роботи в нових проєктах, які створювалися під час військових дій на її батьківщині.

“Акторка театру та акторка кіно для мене чи не дві різні професії. Моє сприйняття театру – це обмін енергією з глядачем у моменті. Ти не можеш це повторити: кожна вистава, нехай вона йде вже 10 років, різна. Кіно ж – магія, це найкраща професія у світі, кохана, захоплююча та надихаюча. Зараз, наприклад, я знімаюся у проекті “Постукайся в мої двері” – великої 60-серійної історії. Це мій перший досвід у такому великому проєкті. Робота триває вже чотири місяці, але, незважаючи на такий великий обсяг, нам вдається творити, що дуже цінно”

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.