Відчув потяг до хлопців: друг Кароль та продюсер “Голосу країни” Завадюк зізнався про мрію піти під вінець

Шоураннер Володимир Завадюк відверто поділився цікавими фактами зі свого життя. Чоловік розповів підписникам про свої страхи та особисті переконання.

Керівник Big brave events 1+1 media та продюсер каналу “1+1” вирішив ближче познайомитися зі своїми шанувальниками. Володимир Завадюк виклав пост в Instagram в якому розкрив деталі своєї особистості.

Чоловік повідомив, що належить до династії лікарів, його дідусь був онкологом. Але чоловік перервав сімейну традицію. Ще у 15 років він потрапив на телебачення та зрозумів, що це його покликання. Чоловік впевнений, збирати потужні команди, що створюють справжні шедеври – його суперсила.

Продюсер "Голосу країни" Завадюк розповів про потяг до чоловіків
Продюсер Голосу країни Володимир Завадюк розповів про потяг до чоловіків

Володимир розповів, що має комплекси. Зараз стрункий та підкачаний чоловік у дитинстві був повненьким. Тож нині, продюсер ретельно стежить за своїм харчуванням та рахує калорії. Проте, не може відмовити своїм смаковим примхам. Інколи чоловік вживає їжу з McDonald’s.

Завадюк поділився своїми страхами. Чоловік зізнався боїться мишей та щурів, а також перестати відчувати час. Саме через брак часу, колись, Володимиру довелося віддати друзям домашнього улюбленця – французького бульдога. Але любов до собак його не покинула. Зараз продюсер є господарем той-пуделя, який має свою сторінку в Instagram.

Продюсер "Голосу країни" Завадюк розповів про потяг до чоловіків
Продюсер Голосу країни Володимир Завадюк розповів про потяг до чоловіків

Володимир не приховує свою орієнтацію. У дописі чоловік розповів, коли відчув потяг до хлопців. З самого дитинства він знаходить естетику в чоловічій красі. Продюсер зізнається, мріє одружитися з коханим та виховувати дітей у шлюбі.

Також чоловік поділився особистим болем. Його найрідніша та найближча людина залишила цей світ чотири роки тому. Бабуся Володимира померла під час прямого ефіру «Танці з зірками». Шоураннер вважає її своїм янголом-охоронцем.

Схожі статті

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.