“Мій чоловік, моє життя, доля”: поп-діва Тіна Кароль розповіла, як пережила смерть Євгена Огіра

Смерть чоловіка стала, для відомої української співачки, справжнім ударом. Тіна зізналася, що допомогло їй пережити втрату коханої людини.

Поп-діва української естради Тіна Кароль вийшла заміж у 23 роки. Молода артистка по-справжньому покохала продюсера Євгена Огіра. А все за декілька місяців подарувала йому сина. Хлопчика назвали Веніаміном.

Тіна Кароль розповіла, як пережила смерть коханого чоловіка
Тіна Кароль розповіла, як пережила смерть коханого чоловіка

Проте, щастя було не довгим. Доля завадила закоханим насолоджуватись одне одним. Чоловіка спіткала тяжка хвороба. Євген довго лікувався та недуга перемогла. 28 квітня 2013 року чоловік помер.

Ця болісна подія підкосила Тіну. Жінка довго переживала посттравматичний синдром, скасовувала виступи, хотіла опустити руки. Проте, її син, нагадав співачці хто вона є та чого б хотів батько. Тож, виконавиця не мала жодного шансу здатися. Вона почала активно працювали, щоб забезпечити себе та свою дитину.

“Здатися? Чи не здатися? Але це не про нас – здатися”, – зауважила виконавиця в програмі “Слава+”.

Тіна Кароль розповіла, як пережила смерть коханого чоловіка
Тіна Кароль розповіла, як пережила смерть коханого чоловіка

В інтерв’ю Дарині Шаповаловій Тіна Кароль зізналася, що впоратися з втратою їй допомогла молитва. Саме звернення до Бога дали поштовх до руху. Тіна зрозуміла, не час падати духом. Саме спілкування з всевишнім та самою собою допомогли жінці відчути в собі силу та прагнення до життя.

“Це допомогло мені не падати духом, зрозуміти, що є сенс життя – це моя дорога дитина”, – зізнається Кароль.

Тіна Кароль розповіла, як пережила смерть коханого чоловіка
Тіна Кароль розповіла, як пережила смерть коханого чоловіка

Наразі, Тіна досі зберігає вірність чоловікові. Жоден чоловік не зміг заповнити пустоту, що з’явилася в серці жінки, після втрати коханого чоловіка. Та вона не впадає у відчай. Співачка впевнена, її жіноче щастя ще попереду.

Схожі статті

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?