Позитив вперше зізнався, чому зіпсувалися його стосунки з Потапом: між давніми друзями стала кохана жінка

Олексій Завгородній, який виступає під псевдонімом Позитив, вперше прокоментував свої стосунки з Потапом та охолодження у взаєминах. Що сталося?

Після початку повномасштабної війни стосунки Потапа та його колишнього підопічного Позитива помітно охололи. Це було видно неозброєним оком, і чим далі тривала їхня розлука, тим сильніше вони віддалялися. Врешті-решт, співак розірвав контракт з продюсером, а також дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому натякнув на несхвалення втечі Олексія.

Позитив вперше зізнався, чому зіпсувалися його стосунки з Потапом

Позитив розповів, про нинішню дружбу з Потапом – втрачає Каменських та друга
Позитив вперше зізнався, чому зіпсувалися його стосунки з Потапом

Від аудиторії не приховався той факт, що стосунки Завгороднього та Потапенка навіть близько не такі, як були раніше. І нещодавно Позитив дав можливість користувачам подивитися на цю ситуацію з іншої сторони та пояснив, що сталося насправді. Виявляється, причиною стала його колишня дружина Анна Андрійчук.

Останні декілька років Настя Каменських постійно робила публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на яких регулярно світилася Анна. Складалося враження, що дівчина взагалі не покидає маєтку пари, і як з’ясувалося пізніше, так і було: після розставання зі своїм чоловіком, вона буквально поселилася в будинку своєї зіркової подруги. Настя Каменських розповідала, що вирішила забрати найближчу подругу до себе, так як вона дуже важко переживала розлучення, що насувалося. Звичайно, для Позитива це була також зовсім нелегка ситуація.

“Я не працюю з ним (Потапом). Ми просто бачимося. На початку він займався Надею, потім – Настею, потім – собою. Я був сам по собі. Я думаю, що на багато чого вплинуло, наприклад, моє розставання з Анею, з жінкою, бо вона найкраща подружка Насті. Ну ніхто про це не казав, що там і як, але я думаю, що десь внутрішньо воно є таке”, – зізнався виконавець в одному зі своїх останніх інтерв’ю.

При цьому чоловік запевнив, що стосунків зі своєю колишньою дружиною не підтримує, але не через ворожнечу, а через неспроможність морально витримати такий тиск. Мовляв, їм набагато легше пережити це у розлуці. Анна також не робить жодних спроб зв’язатися з колишнім чоловіком.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?