Позитив вперше зізнався, чому зіпсувалися його стосунки з Потапом: між давніми друзями стала кохана жінка

Олексій Завгородній, який виступає під псевдонімом Позитив, вперше прокоментував свої стосунки з Потапом та охолодження у взаєминах. Що сталося?

Після початку повномасштабної війни стосунки Потапа та його колишнього підопічного Позитива помітно охололи. Це було видно неозброєним оком, і чим далі тривала їхня розлука, тим сильніше вони віддалялися. Врешті-решт, співак розірвав контракт з продюсером, а також дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому натякнув на несхвалення втечі Олексія.

Позитив вперше зізнався, чому зіпсувалися його стосунки з Потапом

Позитив розповів, про нинішню дружбу з Потапом – втрачає Каменських та друга
Позитив вперше зізнався, чому зіпсувалися його стосунки з Потапом

Від аудиторії не приховався той факт, що стосунки Завгороднього та Потапенка навіть близько не такі, як були раніше. І нещодавно Позитив дав можливість користувачам подивитися на цю ситуацію з іншої сторони та пояснив, що сталося насправді. Виявляється, причиною стала його колишня дружина Анна Андрійчук.

Останні декілька років Настя Каменських постійно робила публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на яких регулярно світилася Анна. Складалося враження, що дівчина взагалі не покидає маєтку пари, і як з’ясувалося пізніше, так і було: після розставання зі своїм чоловіком, вона буквально поселилася в будинку своєї зіркової подруги. Настя Каменських розповідала, що вирішила забрати найближчу подругу до себе, так як вона дуже важко переживала розлучення, що насувалося. Звичайно, для Позитива це була також зовсім нелегка ситуація.

“Я не працюю з ним (Потапом). Ми просто бачимося. На початку він займався Надею, потім – Настею, потім – собою. Я був сам по собі. Я думаю, що на багато чого вплинуло, наприклад, моє розставання з Анею, з жінкою, бо вона найкраща подружка Насті. Ну ніхто про це не казав, що там і як, але я думаю, що десь внутрішньо воно є таке”, – зізнався виконавець в одному зі своїх останніх інтерв’ю.

При цьому чоловік запевнив, що стосунків зі своєю колишньою дружиною не підтримує, але не через ворожнечу, а через неспроможність морально витримати такий тиск. Мовляв, їм набагато легше пережити це у розлуці. Анна також не робить жодних спроб зв’язатися з колишнім чоловіком.

Схожі статті

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?