Через кого Олександр Пономарьов назавжди втратив дружину: закохалася в немолодого бізнесмена та кинула сім’ю

Відомий український співак Олександр Пономарьов має досвід як офіційному шлюбу, так вільно. За продюсер кою Оленою мозговою зірка так і не розписався.

Стосунки Олександра Пономарьова та Олени Мозгової були доволі непростими. Пара вирішила не узаконювати свій шлюб, втім справжньою сім’єю вони стали. Дочку продюсерки від попередніх стосунків Зою виконавець прийняв як рідну.

Пономарьов розповів про особисте життя
Через кого Олександр Пономарьов назавжди втратив дружину

Дівчинка почала називати його татом, дуже прив’язалася і полюбила свого вітчима. Незабаром в родині також з’явилася дівчинка Євгенія.

Батько Олени Мозгової Микола не схвалював її союз з Золотим голосом України, але звісно не протидіяв і не йшов проти щастя дочки. Втім, підтримав її, коли та захотіла розійтися.

Через кого Олександр Пономарьов назавжди втратив дружину

Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою
Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою

А причина для розлучення виявилося доволі банальною: продюсерка закохалася в іншого чоловіка. За словами Олени Миколаївни, фізичної зради не було. Просто її романтичні почуття до цієї людини були настільки сильними, що вона вже не бачила жодного сенсу у стосунках з цивільним чоловіком. Втім, дочки зовсім не розділили бажання матері зруйнувати сім’ю і підтримали батька.

Через кого Олександр Пономарьов назавжди втратив дружину

Роками згодом Олександр Пономарьов підтвердив, що чоловіком, який зруйнував його сім’ю був Едуард Клім. За офіційною версією, роману між ним та Оленою Мозговою дійсно не було. Однак, співак наважився звинуватити колишню дружину публічно у фізичній зраді. І сталося це через довгі роки після їхнього розставання.

Мозгова відреагувала на дану заяву дуже бурхливо. Зірка спростувала його слова на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook, а потім заявила, що будь-які взаємини між нею та Пономарьовим обірвані. Продюсерка попросила колишнього назавжди про неї забути, а в своїх інтерв’ю обговорювати інших колишніх, яких в нього було безліч.

Варто відмітити, що свого часу Вікторія Мартинюк, друга колишня дружина Олександра, звинувачувала його у невірності, так само як він звинуватив продюсерку.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.