Марічка Падалко не сплутає його з Владом Ямою: чоловік ведучої Єгор Соболєв став лисим, але залишився мужнім

Обранець Марічки Падалко, Єгор Соболєв, ще з початку повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ. Чоловік рідко бачиться з сім'єю, проте днями його син показав як зараз виглядає батько-військовий.

Чим займається чоловік Марічки Падалко

Журналіст та екснардеп Єгор Соболєв вже понад півтора року захищає Україну від російських окупантів. Чоловік Марічки Падалко весь час на фронті, тому рідко має змогу бачитись з дружиною та дітьми.

Нині Єгор Соболєв очолює підрозділ БПЛА та воює на Запорізькому фронті. Нещодавно її коханий отримав нове звання. Цією радісною новиною телеведуча Марічка Падалко поділилась на своїй сторінці у Facebook.

“Маю відтепер новий сімейний статус – дружина офіцера”, – з гордістю ділиться Падалко.

Родинна відпустка

В серпні цього року у своїх соц. мережах журналістка розповіла, що Соболєву дали 10 днів офіційної відпустки. Тому вони з сім’єю вирішили поїхати на Закарпаття.

“Як і багато хто з вас, востаннє ми кудись їздили разом у 2021 році.”, – пише Марічка.

Вона зізнається, що й не думала кудись їхати, навіть якби чоловіка відпустили. Згодом телеведуча розчулила підписників текстом про те, що всі ми так багато пропустили останнім часом. Її діти-підлітки швидко ростуть, тому важливо не втратити шанс провести ще кілька років разом. Тож сім’я вирушила у невеличку подорож горами, аби залишити в пам’яті яскраві спогади. Потім з’явилось і спільне фото з сином та двома доньками.

Син Марічки Падалко показав, як зараз виглядає його батько-військовий
Син Марічки Падалко показав, як зараз виглядає його батько-військовий

“Нашими спільними з ним (Єгором Соболєвим) фото я пишаюся найбільше. Але з поваги до всіх воїнів і родин, які не мають зараз такої можливості, ці світлини поки залишатимуть тільки в родині”, – повідомила телеведуча.

Син поділився фото батька-військового

16-річний син Марічки Падалко та Єгора Соболєва, Михайло, з нагоди Дня захисників і захисниць України, привітав батька. Хлопець опублікував їх спільну світлину, на фото екснардеп постав з повністю поголеною головою. Михайло залишив підпис:

“Видатний командире, завзятий борцю та найкращий тату, вітаю зі святом!”

“Дякую, мій чудовий”, – відповів батько

Син Марічки Падалко показав, як зараз виглядає його батько-військовий
Син Марічки Падалко показав, як зараз виглядає його батько-військовий

Схожі статті

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.