Стали батьками в таємниці: як виглядають сини Олега Винника і Дана Балана, які виявилися не самотніми мачо

Зіркові чоловіки Олег Винник і Дан Балан ретельно приховують своє особисте життя. Та попри це, журналістам вдалось розшукати інформацію про синів українських мачо.

Син Олега Винника

Відомий український співак Олег Винник наразі проживає у Німеччині. За словами артиста він має серйозні проблеми зі здоров’ям, тому проходить лікування за кордоном.

Влітку цього року Винник вперше за тривалий час з’явився у інтерв’ю для YouTube проєкту “КРП”. Хоч раніше повелитель вовчиць неохоче ділився інформацією, що стосувалась сім’ї, тут співак вирішив згадати про дружину та сина.

Кажуть, що Олега Винника та його бек-вокалістку Таїсію, що більш відома за своїм псевдонімом Таюне, об’єднують не лише професійні, але й романтичні стосунки. На що Винник коротко відповідає:

“Це та, про яку я співаю пісні.”

За чутками односельців знаменитостей, ця пара заручилася ще у студентські роки.
Мало того, подейкують, що у них є спільний 19-річний син, якого назвали Юліаном.

Інформацію про хлопчика особисто підтвердив і сам Олег Винник у 2005 році, коли розповідав німецьким ЗМІ, що виховує сина. З того часу, публічно віне не згадував про хлопця.

Як виглядають сини Олега Винника і Дана Балана
Як виглядають сини Олега Винника і Дана Балана

За даними деяких джерел, Юліан зараз проживає в Німеччині, навчається в університеті та займається плаванням. У цьому спорті він вже досяг певних успіхів.

Син Дана Балана

Виконавець молдавського походження завжди добре ховав своє особисте життя від громадськості. Проте з появою соціальних мереж, почали з’являтись цікаві деталі з минулого Балана.

Деякі журналісти вважають, що Дан Балан був одружений та має сина на ім’я Алан. За цією версією, дружиною співака була румунська модель Елла Крупеніна.

В Мережі з’являлись фото виконавця на яких він позував разом із маленьким хлопчиком. Деякі шанувальники впевнені – це Алан. Світлини були зроблені досить давно, тому імовірно дитина зараз перебуває у підлітковому віці.

Як виглядають сини Олега Винника і Дана Балана
Як виглядають сини Олега Винника і Дана Балана

На жаль, ця теорія не має офіційного підтвердження. Це залишається загадкою і до сьогодні. Сам Дан Балан не висловлювався на цю тему.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.