“Прагну із тобою бути”. Роман Alyosha і Влада Дарвіна вийшов назовні: як відреагував Тарас Тополя

Співачка Alyosha часто співпрацює з виконавцем Vlad Darwin. Кожна їх спільна пісня зачіпає тему романтичних стосунків, саме тому Мережу заполонили питання про те, що ж об'єднує артистів.

Відома українська співачка Олена Тополя, більш відома за своїм псевдонімом Alyosha, вже протягом 13 років співпрацює з музикантом та автором пісень Vlad Darwin. Кожен їх спільний трек про почуття. Артисти неодноразово виступали в тандемі та кожного разу це було по-особливому чуттєво.

Спільна робота

Весною 2011 року Alyosha та Влад Дарвін презентували свій вражаючий хіт під назвою “Ти найкраща”. Ця пісня стала одною з найпопулярніших композицій року в Україні та утримувалася на першому місці в загальних чартах країни протягом 24 тижнів підряд.

Слухачі вірили в щиру історію кохання, про яку розповіли артисти, і навіть досвідчені журналісти підозрювали роман між Альошею та Владом. Самі виконавці не коментували чутки, але рядок з їх ще одної спільної пісні:

“Це більше, ніж дружба, але менше, ніж кохання”, – безсумнівно викликав багато запитань.

Нова пісня

4 жовтня 2023 року Влад Дарвін оприлюднив кліп на нову пісню “Причастя”. На музичній премії “Музвар”, що відбулась у вересні цього року, дует вперше виконав пісню вживу. На церемонію нагородження співачка Alyosha з’явилась без свого чоловіка, фронтмена гурту “Антитіла”, Тараса Тополі. Артистка позувала на зеленій доріжці в супроводі свого колеги Влада Дарвіна.

Alyosha і Влад Дарвін натякнули на стосунки новою піснею
Alyosha і Влад Дарвін натякнули на стосунки новою піснею

Основні меседжі пісні

“Дух заборонених тем, світив мені у вічі… Тільки кордони червоні, між нами до скону скону… Немилостиво прагну тебе, як грішний причастя”, – співає Олена у своїй партії.

Влад Дарвін прокоментував, що спонукало його до написання такої лірики:

“Єдиним рятівним почуттям для змучених війною родин залишається спрага істинної любові — причастя життя, що дарує прощення та очищення душам мільйонів людей. Саме ці меседжі я закладав у пісню, коли її писав, коли думав про Олену”

Alyosha і Влад Дарвін натякнули на стосунки новою піснею
Alyosha і Влад Дарвін натякнули на стосунки новою піснею

Ця пісня сповнена прагнення побачитися із коханою людиною. Текст виразно висловлює бажання бути разом із тим, хто є особливим, однак композиція викликала значну кількість суперечок в Мережі.

Деякі користувачі висловлюють думку, що Alyosha та Влад Дарвін, можливо, перейшли межу в цьому творінні.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.