“Вона мене дуже любить, я її дуже люблю”: Дмитро Ступка розповів про розлучення з Поліною Логуновою

Актор, онук Богдана Ступки та колишній чоловік Поліни Логунової розповів про причини їх розлучення. Чоловік розповів хто став ініціатором розірвання шлюбу.

Український актор Дмитро Ступка одружився з моделлю Поліною Логуновою у 2016 році. У шлюбі в пари народилася донька, яку назвали Поліною. Проте, у 2022 році подружжя розлучилося.

Дмитро розкрив деталі розлучення для шанувальників. Програмі “Зірковий шлях” чоловік зізнався, що саме Поліна стала ініціатором розриву відносин. За словами актора, жінка прийшла додому й прямо заявила, що більше не кохає Дмитра. У цьому чоловік звинувачує американця, з яким познайомилася дружина. Іноземець освідчився жінці через місяць, після їх зустрічі.

Актор був дуже пригнічений та важко переносив розлучення. Він плакав, через розуміння того, що не зможе щоденно спілкуватись з донькою.

“І звичайно мені було дуже погано і прикро, що я не буду жити з донькою і не буду бачити, як вона росте”, – зізнався Дмитро.

Ступка розкрив правду про розлучення з Логуновою
Ступка розкрив правду про розлучення з Логуновою

На думку актора, Логунова пішла, бо американець може дати їх більше за Дмитра. Чоловік не може забезпечити всі запити ексдружини, а іноземець значно багатший.

“Це її життя, її вибір. Я не можу дати їй того, що вона хоче зараз, а та людина може. Тому вона зробила такий вибір, їй так комфортніше, вона його значить кохає”, – розповідає Ступка.

Ступка розкрив правду про розлучення з Логуновою
Ступка розкрив правду про розлучення з Логуновою

Поліна Логунова теж прокоментувала розлучення. Жінка запевняє, що пара розійшлася залишившись друзями. Задля спільної доньки жінка хоче зберегти теплі відносини з колишнім чоловіком та не буде поливати його брудом. Не це сподівається і від Дмитра. Перешкоджати спілкуванню батька та доньки вона не збирається.

“Ось давайте якось по-американськи зробимо – не зійшлися характерами” – прокоментувала розрив Поліна.

Ступка розкрив правду про розлучення з Логуновою
Ступка розкрив правду про розлучення з Логуновою

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.