Переможниця “Холостяка” Саша Шульгіна знову стала мамою: “Другі пологи і друга дитина — це найкраще!”

Переможниця найпершого українського сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Олександра Шульгіна повідомила про те, що знову стала матір'ю.

Після перемоги у романтичному реаліті-шоу “Холостяк” Олександра Шульгіна не зійшлася з головним героєм Максим Чмерковським. Як з’ясувалося вже через 10 років після зйомок, хореографу взагалі ніхто не сподобався серед дівчат, але, підписавши контракт, він зобов’язався відзняти сезон. З Олександрою він подружився і саме тому вирішив, що історія закінчиться саме на ній.

З Яною Соломко у нього натомість взагалі не вийшло навіть приятельських взаємин, і закінчувати цю історію з нею він навідріз відмовився.

Переможниця Холостяка Саша Шульгіна стала матірʼю вдруге

Олександра Шульгіна
Переможниця Холостяка Саша Шульгіна стала матірʼю вдруге

Коли дороги хореографа та учасниці розійшлися, вони продовжили підтримувати спілкування. Обидва живуть у Сполучених Штатах Америки, тож мають можливість зв’язуватися. Макс давно щасливий у шлюбі зі своєю партнеркою Петою. Та й сама Олександра не залишилася без коханого чоловіка.

Переможниця Холостяка Саша Шульгіна стала матірʼю вдруге

Обранець Олександри з Латинської Америки, його ім’я вона не розголошує. Але Саша казала, що її він займається нерухомістю у Каліфорнії. Саме заради нього Шульгіна і переїхала до Лос-Анджелесу. Раніше вона жила у Майамі. Пара одружилася лише 2023 року. була спільна дочка, а 9 жовтня в них народилася друга спадкоємиця.

“Дівчатка, кохані! Ділюсь тут. У нас народилася донечка. 9 жовтня о 4:18. 4200! Богатирка. Все пройшло добре. Ми у шпиталі. Незабаром покажу у сториз, що і як відбувалося. Але другі пологи та друга дитина – це найкраще! Приємніше!”, – потішила новиною дівчина.

Ім’я дівчинки Олександра поки що не розкрила, і, звісно, не показала, як виглядає маленька спадкоємиця. Втім, все ще попереду.

До речі, після участі в шоу Шульгіна стала дипломованим фітнес-тренером та дієтологом, створила свою лінію одягу. В даний час Олександра ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новими ідеями тренувань, медитацій та корисних лайфхаків.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?