Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла: мільярдер Захур не чекав такого повороту

Українська співачка Камалія протягом 10 довгих років боролась із безпліддям. Вона прагнула здійснити свою мрію та стати матір'ю. Коли ж врешті це вдалось - артистка шокувала ЗМІ неочікуваною заявою.

Відома українська співачка Камалія протягом 20 років перебувала в шлюбі з бізнесменом пакистанського походження Мохаммадом Захуром. 10 довгих років подружжя мріяло про спільних дітей, адже Камалія зіштовхнулась з проблемами безпліддя.

В якийсь момент артистка навіть втратила віру в традиційну медицину, а тому вирішила вдатись до послуг знахарок. Останню надію вона поклала на магічні практики, народні обряди та молитви перед чудотворними іконами. Проте її чоловік, мільярдер Захур, ставився до цього фанатизму дещо скептично.

“Ці церкви, бабки, і так далі і тому подібне. Я, будучи мусульманином, не довіряю ось цьому способу зачаття”, – ділився бізнесмен.

Згодом артистці все-таки вдалось досягти бажаного результату. Камалія з’явилась перед публікою в приталеній сукні, а отже секрет було розкрито. Після офіційної заяви про вагітність, Інтернет-користувачі почали звинувачувати співачку у фальсифікації вагітності. Річ у тому, що ще кілька тижнів тому живіт Камалії був абсолютно пласким.

Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла
Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла

Також положення співачки поставив під сумнів і факт про те, що вона забула, коли саме дізналась про вагітність. Ця новина була довгоочікуваною для Камалії, тож наступна її фраза шокувала прихильників:

“- Я дізналась, коли ми були в Іспанії
– У лютому?
– Ми коли були?… Зачекайте, я вже заплуталась”

У вересні 2013 року Камалія народила двійню — доньок Арабеллу та Мірабеллу.

Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла
Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла

Коли зіркова мати повернулась до публічної діяльності, вирішила прокоментувала звинувачення, що стосувались фальсифікації вагітності.

“Я нічого не приховувала. Я народила сама і хочу всім сказати… Носила я сама, народжувала я сама!”, – з обуренням заявляла співачка.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?