“В мене були психологічні проблеми завжди”:Маша Єфросиніна та Оля Полякова розповіли про свій досвід терапії

У новому випуску спільного проєкту "Дорослі дівчата" Маша Єфросиніна та Оля Полякова зачепили тему психологічної підтримки. Жінки розповіли про власний досвід терапії та зізнались у своїх травмах.

10 жовтня українські зірки Маша Єфросиніна та Оля Полякова, у новому епізоді свого шоу, подискутували на тему психотерапії. Хоч жінки мають абсолютно різні позиції з цього приводу, їм вдалось знайти спільну мову.

Історія Олі Полякової

Артистка зізналась, що психологічні проблеми в неї були завжди. Полякова була готова віддавати великі гроші психологам, аби розповідати їм неправду. Зірка робила це задля того, щоб показати себе в найкращому світлі.

“Ти повинна йти і розказувати їй все, а я своїх психологів завжди вводила в оману, бо мені було соромно розказати про себе всю правду, і тому це не мало ніякого сенсу”, – ділиться Полякова.

Олі важко довіряти людям, адже вона впевнена, що її особиста інформація не залишиться конфіденційною. Попри свою категоричну позицію, співачка мала досвід роботи зі спеціалістами.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна розповіли про психотерапію
Оля Полякова і Маша Єфросиніна розповіли про психотерапію

Через свою недовіру, Полякова знайшла психологиню аж у Швейцарії, з якою спілкувалась онлайн. Вже після 8 зустрічі виконавиця помітила зміни та почала сваритись зі своєю мамою:

“Я ж в принципі знаю, що всі мої проблеми з дитинства і зв’язані з моєю мамою. Я не хочу в 40 років бути незадоволеною своєю мамою, я знаю, що вона така, я знаю, що це вже не змінити, я просто навчилася з цим жити”, – ділиться артистка.

Їй ніколи не вдавалось підібрати хорошого спеціаліста, проте вона не вважає це псевдонаукою і зазначає, що психологи потрібні.

“Я вважаю, що людина, яка вміє аналізувати, вміє мислити, і витрачає на це час – може бути психологом собі сама”, – додає співачка

Історія Маші Єфросиніної

Єфросиніна ж зайняла протилежну позицію. Вона висловилась за психологічну підтримку, хоча двічі мала негативний досвід.

Телеведуча розповіла, що в період кризи в стосунках із чоловіком, вирішила вдатись до терапії. Наслухавшись відвертих та особистих розповідей Маші, “спеціалістка” напідпитку розповіла своїм знайомим деталі їхніх розмов.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна розповіли про психотерапію
Оля Полякова і Маша Єфросиніна розповіли про психотерапію

Після невдалої спроби, Єфросиніна не опустила руки і вже за 4 роки знайшла нову психологиню, але і тут зірка зіштовхнулась із непередбачуваними труднощами. Річ у тім, що терапевтка мовчки вислуховувала проблеми Маші та не надавала ніякого зворотнього зв’язку. Такі зустрічі також не влаштували Єфросиніну і тільки через рік вона наважилась відмовитись від сеансів.

Згодом, за словами телеведучої, вона прийшла до вдалого рішення та зробила паузу в стосунках із чоловіком. Це допомогло їм відновитись та по-новому вибудувати їхнє спільне життя.

Наразі Єфросиніна систематично відвідує психолога, з яким працює з 2018 року та наполягає на тому, щоб при потребі, люди звертались про допомогу, адже:

“Хорошого психолога можна знайти. Це те саме, що подруга, але ти маєш об’єктивну думку, щодо себе”, – каже зірка.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?