В бабусі, що прогулювалася італійськими вулицями впізнали Софію Ротару: легенда естради не поспішає додому

Як відомо, красуні на всьому пострадянському просторі цікавляться, як Софії Михайлівні Ротару вдається зберігати свою красу, не здогадуючись, що поза сценою вона любить побути і бабусею.

50 років тому Софія Ротару дебютувала у телефестивалі “Пісня року”. Вона виконала там близько 90 хітів – більше за будь-якого іншого артиста. Але цього року, як і минулого, у “хуторянки” концертів немає.

В бабусі, що прогулювалася італійськими вулицями впізнали Софію Ротару

Софія Ротару вперше за довгий час показала, як виглядає
В бабусі, що прогулювалася італійськими вулицями впізнали Софію Ротару

На початку літа 2023 року ЗМІ трубили, що в артистки проблеми зі здоров’ям через що вона змушена була звернутися в одну з клінік Німеччини. Але потім з’ясувалося, що зірка була там лише для загального обстеження та профілактики.

Достеменно невідомо, де виконавиця сьогодні. Одні джерела стверджують, що вона перебралася до США ближче до коханої Соні. Інші впевнені, що Софія Михайлівна проживає разом із близькими у селі Маршинці Чернівецької області, де й народилася.

Хоча сусіди її італійською вілли начебто заявили, що, мовляв, співачка зараз там. Кажуть, що Народна артистка обожнює без косметики гуляти парком – місцеві її приймають за звичайну доглянуту італійську бабусю і не впізнають.

Нагадаємо, на початку весни 2022 року син та онук Софії Михайлівни намагалися нелегально втекти з України до Молдови на човні, але були зупинені спеціальними службами. Потім онук Анатолій під приводом того, що йому потрібна операція, таки зміг проникнути до Європи.

Єдиний син Софії Ротару зізнався, що спілкується з президентом Зеленським
В бабусі, що прогулювалася італійськими вулицями впізнали Софію Ротару

Згодом з’явилася інформація про те, що Софія Михайлівна придбала маєток в Італії. Мовляв, виконавиця одразу ж оформила його на свого сина Руслана, очевидно не бажаючи, щоб син мав бюрократичні проблеми після її смерті. Однак жоден член сім’ї не підтвердив дану інформацію.

Зараз Руслан перебуває в Україні, його син Анатолій проживає у Великобританії, а єдина дочка Софія у Нью-Йорку, Сполучені Штати Америки. У серпні місяці дівчина публікувала лінійку кадрів, які були зроблені в італійському містечку Тоскана. Як відомо, сімейство обожнює відпочивати саме там і робить це кожного року.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.