Світлана Тарабарова зі сльозами розповіла про операції, якій їй треба зробити після третьої вагітності

Відома українська співачка Світлана Тарабарова вперше розповіла, у що вилилася для неї третя вагітність. Зірка буде вимушена робити собі операції.

Про свою третю вагітність Світлана Тарабарова повідомила вже після 2 4 лютого. До даної новини поставилися по-різному, але в цілому ефект був справлений позитивний. Вагітність ззовні проходила нібито непогано. Хоча Світлана перед своїми пологами наштовхнулася на неабиякий хейт.

Глядачі не зовсім зрозуміли її кадр, на якому дівчина показала язика. Дісталося і кумі співачки Соломії Вітвіцькій, яка також знаходилася на фотографії. А вже незабаром після даного скандалу Світлана Тарабарова втретє стала матір’ю.

Тарабарова заявила, що вимушена зробити декілька операцій після третьої вагітності

Після третіх пологів Світлана Тарабарова розповіла, як назвала новонароджену дочку
Тарабарова заявила, що вимушена зробити декілька операцій після третьої вагітності

І лише нещодавно вона розповіла, чим їй довелося заплатити за це щастя. Виявилося, що все зовсім не так просто, як могло здаватися. Здоров’я артистки значно погіршилося і вона визнала публічно, що готується до кількох операцій, які допоможуть їй відновитися.

Таким чином Тарабарова дала зрозуміти, що щастя материнства – це важко не тільки через виснажливу працю, але і через втрату ресурсу організму. Втім, які саме операції на неї чекають вона не зізналася на даний момент. Можливо пізніше фанатам вдасться дізнатися, про що і саме йде мова.

“Іноді я просто плачу вночі, тому що я не можу підняти своє тіло. Народжувати поспіль третю дитину – дуже складно для здоров’я, – визнала Світлана у своєму коментарі. – Жінки, які народжували третю дитину, знають, з чим стикаються. Мені потрібно буде зробити кілька операцій. Нескладних, але потрібно. Проблеми з деякими органами, бо складна вагітність була. Хребет посипався”, – зі сльозами на очах додала артистка.

Варто відмітити, що найпопулярніша операція, до якої вдаються матусі – це мамопластика, і імовірніше за все Світлана її зробить, так як годує дітей натуральним шляхом. Також має місце проблеми з мʼязами живота та естетична складова.

Втім, що ще непокоїть співачку поки що невідомо, а варіантів є безліч.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.