“Не вистачило мізків”: Кондратюк висловився про Козловського, який винен йому борг – пробачати не збирається

Продюсер Ігор Кондратюк висловився, що думає про захисника Віталія Козловського та чому він не збирається йому пробачати борг. Впевнений, що це питання не про милосердя.

Днями військовий Віталій Козловський підтвердив слова, що відомий шоумен Ігор Кондратюк справді забирає його військову зарплату. Скандали, що супроводжуються судами з колишнім продюсером тривають вже понад 10 років, і за цей час було сплачено 1 млн гривень. Утім, залишок боргу складає ще 2 млн.

Ігор Кондратюк
Кондратюк висловився про Козловського, який винен йому борг

Козловський зауважив, що сьогодні військовою частиною стягується відсоток від його заробітної плати на погашення виконавчих впроваджень на користь Кондратюка та на користь держбюджету. Однак половина його зарплати, що залишається та яку він мав би отримувати блокується та списується виконавчою службою майже повною мірою.

Співак зізнався, що в Кондратюка просили тимчасово призупинити процес вимагання боргу під час його служби, на що продюсер відмовився. До слова, нещодавно Козловський в соціальній мережі Instagram оприлюднив фрагмент інтерв’ю Кондратюка спеціально для ведучого Слави Дьоміна, де він вже висловлював своє ставлення до їхнього конфлікту.

Кондратюк висловився про Козловського, який винен йому борг

Ігор Кондратюк зауважив, що хоче, аби було виконано все те, що Козловському приписано самим судом. Додав, він за правову державу та прагне справедливості й чесності. На питання від інтерв’юера, чи не на часі зараз пробачення, продюсер впевнено зазначив, що це питання не про милосердя й Козловський повинен заплатити те, що він винен.

Каже, що переможці музичного телепроєкту “Шанс” зараз винні йому значно більше ніж Козловський, але він єдиний з усіх його підопічних, у кого не вистачило мізків розв’язати це питання людським та мирним шляхом.

Варто згадати, що Ігор Кондратюк в коментарях під новим дописом Віталія Козловського назвав захисника “неуком та рецидивістом”, який не розуміє, що з нього стягує борг не він, а виконавча служба. Однак згодом свій коментар продюсер видалив.

Коментар Ігоря Кондратюка

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.