Alyosha нарешті показала, що насправді відбувається у її шлюбі з Тополею: співачка відмовилася від імені

Відома українська співачка Альоша вирішила змінити свій псевдонім на сценічне ім'я та показала через новий псевдонім своє справжнє ставлення до коханого чоловіка.

Як і будь-яка сім’я Тарас тополя та його дружина після 24 лютого мали певну кризу в стосунках, яка була продиктована не тільки новими умовами існування, але й розлукою, що тривала довго. Тим паче, що співачка була вимушена жити зі своєю свекрухою у незнайомій країні, і попри те, що стосунки в родині в цілому дуже хороші, все одно виникали складнощі.

Alyosha нарешті показала, що насправді відбувається у її шлюбі з Тополею

Тим не менш, нещодавно виконавиця вирішила показати усьому світу, як сильно вона кохає свого благовірного. Справа в тому, що артистка відмовляється від свого псевдоніму, під яким вона виступала більше 15 років. Це доволі непростий крок, адже багато глядачів не будуть мати уяви, хто має вийти на сцену чи в студію після того, як вихід артистки буде анонсований.

А з іншої сторони, багато виконавців практикували такий крок і часто ребрендинг навіть ішов на користь. Імовірно, що Альоша також зможе вийти на інший рівень завдяки зміні імені.

Alyosha зізналася, чому повернулася до Тараса Тополі в Україну від свекрухи в США
Alyosha нарешті показала, що насправді відбувається у її шлюбі з Тополею

Alyosha взяти прізвище чоловіка – Тараса Тополі. Тепер вона буде Оленою Тополею. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram повідомив телеведучий Слава Дьомін. Він опублікував відео, де стає перед співачкою на коліна. На його обличчі видно радість.

Але також це говорить про те, що найближчим часом виконавиця планує повернутися на сцену. Останні декілька років вона присвячувала себе материнство, і точно не збиралася активно зніматися та записувати нові альбоми, так як була доволі завантаженою. Зараз же вона якби натякає на те, що на шанувальників чекає велике повернення артистки.

Імовірно, репертуар виконавиці також може зазнати серйозних змін. Хоча є вирогідність і того, що пані Олена просто вирішила нарешті почати виступати під своїм справжнім іменем і не ховатися за псевдонімом.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.