“Залишилася одна”: Катерина Осадча зробила приголомшливе зізнання про розлучення і вразила правдою

Знаменита українська телеведуча Катя Осадча розповіла, як так сталося, що вона не прожила довго у шлюбі з Олегом Поліщуком. За словами зірки, вони прийняли правильне рішення.

Вперше заміж Катя Осадча вийшла зовсім молодою. Дівчина не збиралася сидіти вдома, мріяла про кар’єру моделі, як раптом стала дружиною та мамою.

Обранцем майбутньої зірки став народний депутат Олег Поліщук, який був набагато старший за свою кохану. Різниця також зіграла величезну роль у майбутньому родини, яке просто не склалося.

Катя Осадча розповіла подробиці розлучення з Олегом Поліщуком

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
Катя Осадча розповіла подробиці розлучення з Олегом Поліщуком

Через 3 роки після розпису Катя Осадча прийняла рішення разом з чоловіком, що їхні дороги назавжди розходяться. Тодв вона була нікому невідомою, тож увесь процес пройшов тихо та без зайвих клопотів.

За словами зірки, це сталося дуже природньо. Після розлучення молода жінка відчула лише полегшення.

Катя Осадча і Олег Поліщук
Катя Осадча розповіла подробиці розлучення з Олегом Поліщуком

“Якби наш шлюб тривав двадцять років, я би страждала, що залишилася одна після довгого спільного життя, – заявила ведуча. – А так як ми прожили з чоловіком всього три роки, після розлучення я не відчувала особливої туги. Мене дуже підтримували батьки. Якщо чесно, коли пішов чоловік, мені стало легше”

Цікаво, що після цього Катерина неодноразово говорила, що не вірить у шлюб. Мовляв, не бачить в ньому взагалі жодного сенсу і піде знову під вінець лише у тому випадку, якщо буде вагітною. Катерина залишилася вірною своїм словам і вийшла заміж за Юрія Горбунова вагітною.

Сталося це через багато років після шлюбу з Олегом, і тим не менш, зараз Катерина щаслива мама та кохана дружина. А декілька років тому вона стала багатодітною. Тим не менш, цей статус за нею закріпився не надовго, адже старший син Ілля от-от мав відсвяткувати своє вісімнадцятиріччя.

Нагадуємо, що Ілля Поліщук після розлучення матері з депутатом залишився жити саме з нею. Хлопчик не завадив зірці будувати кар’єру журналістки, прекрасно прийняв нового вітчима, а 2 роки тому поїхав навчатися у Сполучені Штати Америки, маючи твердий намір повернутися до України.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?