Стало відомо, як виглядає 75-річна Пугачова після останньої пластики – Максим Галкін навмисно показав це

Чоловік Алли Пугачової гуморист та шоумен Максим Галкін показав, як виглядає зараз 75-річна співачка. Реакція Мережі не змусила довго чекати.

Після переїзду за кордон через категоричну незгоду з політикою правлячого режиму рф, легендарна співачка Алла Пугачова фактично перестала виходити на зв’язок. У її соцмережах зрідка з’являються пости з короткими коментарями, які завжди мають великий відгук у Мережі. Натомість чоловік артистки шоумен та гуморист Максим Галкін з’являється на сторінці Instagram регулярно. Здебільшого чоловік Примадонни розповідає про гастролі та концерти, проте іноді він публікує рідкісні фото своєї знаменитої дружини.

Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми за кордоном
Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми за кордоном

Так, сьогодні, 29 квітня, Галкін оприлюднив знімок, на якому 75-річна Алла Пугачова постала абсолютно без макіяжу та фільтрів. У кадрі співачка позувала в домашньому халаті та з рушником на голові. Зважаючи на все, фото було зроблено після ванни або душу.

“Доброго ранку!”, – коротко підписав знімок Галкін.

У Мережі відразу з’явилися коментарі. Багато підписників зазначили, що співачка, як і раніше, залишається молодою і красивою. Хтось звернув увагу на кардинальні зміни у зовнішності Примадонни:

“Це вже не Алла … Змінивши обличчя, вона, очевидно, змінила все …”, – написав один з шанувальників.

Інші ж, навпаки, зазначили, що пластична настільки добре виконана, що абсолютно не псує зовнішність артистки.

“У неї той же овал обличчя, той самий високий лоб, ті ж очі, ніс, вилиці, все те саме, і ось питання, а що вона змінила, і на яку себе вона не схожа, на десятирічну, двадцятирічну, п’ятдесятирічну, на яку?”, “Вона схудла, з віком важко бути у вазі, і зробила пластику, дуже добре виглядає!” – писали у коментарях.

Нагадаємо, що останнім часом 75-річну Аллу Пугачову часто дорікають зайвій пластиці. Хоча відомо, що останню серйозну операцію з кругової підтяжки обличчя Примадонна зробила понад 15 років тому, а потім застосовувала лише незначну корекцію за допомогою уколів краси.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Схожі статті