Легендарного Сергія Сивоху поховали: 54-річний гуморист важко хворів та давно не виходив на звʼязок

У мережі зʼявилася інформація про смерть легендарного коміка Сергія Сивохи. Однак, зараз преса не впевнена у тому, що дана новина відповідає дійсності.

Про раптову смерть 54-річного українського гумориста повідомила його землячка-письменниця Ганна Ревякіна. Дана новина одразу ж поширилася в пресі, після чого була спростована. При чому інформацією поділилися навіть деякі колеги шоумена в Україні, а згодом першоджерела самі й спростували все, заявляючи:

“Сивохо живий, але перебуває у вкрай тяжкому стані”

Легендарного коміка Сергія Сивоху поховали

Сергій Сивохо
Легендарного Сергія Сивоху поховали

І хоча зараз комік все ж таки живий, ситуація все одно вкрай погана. За словами Ганни Ревякіної, у Сивохо на тлі сепсису “розвинулася поліорганна недостатність”. Через це лікарі вже готові відключити його від апаратів, повідомили про це рідним, і саме звідси пішла чутка про його смерть.

Примітно, що новиною поділився навіть журналіст Олексій Суханов. Однак зараз поширення даного повідомлення вдалося зупинити.

Нагадуємо, що серйозні проблеми зі здоров’ям Сергій мав усе своє життя. В дитинстві йому діагностували бронхіт з астматичним компонентом, після чого лікували гормонамИ. Напевно, саме це спричинило сильний набір ваги. Вже в дорослому віці артисту повідомили, що 195 кілограмів йому можуть вилізти боком і змусили худнути.

“У 2017-му у мене раптом з нізвідки взялася виразка. Я просто почав втрачати сили, і не розумів, що відбувається. Я не міг підвестися. І коли мене забрала швидка, я на той час втратив три літри, вже не можна було проводити смугу і мені все це через стравохід, вибачте за подробиці, заварювали. Сказали, що давайте або худнути, або до побачення”, – зізнавався шоумен.

Тоді комік вразив усю Україну неймовірними результатами схуднення. Але вже на той час він переніс операцію і був у поганому стані.

Останні декілька років він не виходив на зв’язок і нічого про себе не розповідав. За словами рідних, він вже не був схожим на себе. Примітно, що ще 3 роки тому у чоловіка не задалася кар’єра, і його тихо звільнили, без зайвого шуму.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.