Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Вперше новина про материнство Наталі Могилевської вийшла наприкінці 2023-го. Тоді звичайний користувач соціальних мереж побачив артистку разом з дитиною в Києві, не втримався, зняв її на камеру і розповів співвітчизникам про те, що виявляється артистка має дочку.

Співачка ніяк не відреагувала на інформацію, яка поширювалася в інформаційному просторі, але як з’ясувалося не просто так: вона підготувала сюрприз для своїх шанувальників і вирішила зробити велике зізнання у новорічну ніч.

Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці на день народження

Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці на день народження

Тоді артистка розповіла, що виявляється удочерила двох прекрасних дівчат — Мішель та Софію. За її словами, вони пройшли через дуже складні речі, які не по силах навіть дорослим людям, а тому вона повністю захищає їх від публічності і не готова їх показувати.

Дівчата за ці 2 роки вже адаптувалися і звикли до нового життя. Зокрема Наталія розповіла, що старша дівчинка Мішель лише зараз змогла повернутися до позиції дитини а не відповідального дорослого.

А нещодавно молодша Софія відсвяткувала свій 4-й день народження, і на честь цієї події зіркова мама зробила подарунок, який має отримати кожна дитина у цьому житті: свій перший велосипед та великого ведмедя.

Відео, яке опублікувала артистка схоже на мрію багатьох дітей, і залишається лише побажати, щоб дійсно всі дітлахи в світі мали щасливе та наповнене подібною радістю дитинство.

Нагадуємо, що зараз Наталія Могилевська перебуває в стосунках з чоловіком на ім’я Валентин. Однак, його реальний статус у цих взаєминах поки що невідомий. Зважаючи на той факт, що Наталія Могилевська поводиться доволі таємничим чином, вона могла давно вийти заміж за свого коханого. Як він виглядає та чим займається також на даний момент незрозуміло.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.