МастерШеф 12 сезон 9 випуск від 21.10.2023: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Викопала собі ямку”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто з учасників назавжди пішов з кулінарного шоу на цей раз.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф-12” у 9 випуску від 23.10.2023 вже відомо. На цей раз з проєкту попросили піти Марину.

Хто покинув МастерШеф-12

У 9 випуску аматорів відвідав Євген Клопотенко з майстер-класом, в якому він зробив український борщ спадщини ЮНЕСКО.

Однак кухарі готували зовсім не борщ. Цього разу дегустували спеції, які вирощуються на території України та вважаються традиційними, тобто додавалися нашими пращурами в їжу. Насіння кропу, копчену грушу, материнку, багно, ісоп, ялівець, коріння калгану, любисток і бузину впізнавали, нюхали, запарювали на кухні програми.

Впродовж трансляції випуску глядачі майже не змінили своєї думки, яка склалася за цей сезон і очікували, що з шоу піде Ірина. Втім, і на цей раз не вгадали. А от невдача Марини була помітна абсолютно всім і сумнівів на рахунок того, що вона потрапить на битву чорних вартухів просто не було.

Хто покинув МастерШеф-12. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу
Хто покинув МастерШеф-12. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

Нагадуємо, що кулінарне шоу досить довго не транслювалося на телебаченні за зрозумілих причин. Після 24-го лютого сезон був призупинений, і відновився лише через півроку. Вже тоді учасників почали дублювати українською мовою. На наступних зйомках всі розмовляли державною.

Тепер же учасники вимушені працювати в абсолютно незнайомих та нових для них умовах. Мова йде про вимкнення електроенергії, повітряні тривоги, а також тематика шоу, яка здебільшого спрямована на події в країні.

Але аматором не тільки вдається справлятися з даною задачею. Хоча глядачі і кажуть, що що серйозно змінилося і більше немає нічого спільного з минулим форматом, і тим не менш все одно збирає сотні тисяч глядачів біля екранів.

Зокрема зараз українці в усьому світі мають можливість дивитися прямий ефір через YouTube.

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.