“Це мене вищі сили покарали”: відомий артист Павло Зібров поділився містичною історією про силу своїх вусів

Відомий український співак Павло Зібров розповів містичну історію про свої вуса. Виявляється, густі вуса артиста не тільки приваблюють жінок.

Головний вусань України Павло Зібров дуже цінує свої вуса. Вони не тільки влучно підкреслюють образ співака, приваблюють жінок, а й мають магічні здібності. Як запевняє Павло – він ніколи не збриє їх. Таке рішення він прийняв не просто так.

У коментарі для ТСН.ua, виконавець розповів містичну та цікаву історію пов’язану з фішкою чоловіка. Виявляється, раніше Зібров вже пробував попрощатися зі своїм звичним образом. Він голив вуса. Проте, завжди, це закінчувалося печально.

Павло Зібров розповів про містичні здібності своїх вусів
Павло Зібров розповів про містичні здібності своїх вусів

У віці 35 років чоловік вирішив порадувати кохану дружину Марину та поголитися. Він гадав, що це зробить його молодшим та гарнішим. Але сталося непередбачуване. Співак втратив голос. Дивний збіг ставався не один раз. Тож співак вважає, що носити на обличчі вуса – його доля.

“Місяць я хрипів. На додаток, навіть не міг написати жодної мелодії. І так було двічі”, – розповів виконавець.

Павло Зібров розповів про містичні здібності своїх вусів
Павло Зібров розповів про містичні здібності своїх вусів

Чоловік відвідував лікаря, пробував лікуватися народними способами. Перебуваючи у відчаї, артист перепробував все, що в теорії могло б допомогти, та все марно. Голос з’явився тільки після того, як у Зіброва відросли вуса. Тож, тепер чоловік не поголиться ні за які гроші.

“Навіть і близько не підходьте з пропозицією поголити вуса», – зауважив Зібров.

Павло Зібров розповів про містичні здібності своїх вусів
Павло Зібров розповів про містичні здібності своїх вусів

Нагадаємо, Павло Зібров так любить свої густі вуса, що присвятив їм пісню. Чоловік випустив трек “Вуса-бренд”. Він називає їх “чоловічим інструментом”. А свою пісню унікальною, адже, ще ніхто не оспівував вуса.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.