Ірина Білик публічно і зворушливо привітала з днем народженням колишнього чоловіка: Коляденко напружився

На свій 38 день народження Дмитро Дікусар отримав багато вітань, але було одне, яке змусило битись його серце сильніше... Що ж це було за вітання та від кого?

Вчора, 24 жовтня, танцюрист і хореограф, зірка “Танців з зірками” Дмитро Дікусар відзначав свій 38-й День народження. Так склались обставини – що свій день народження Дмитро зустрів вдома в колі рідних. Це його перша офіційна відпустка після початку повномасштабного вторгнення.  Нагадуємо, що з початку війни хореограф служить у лавах ЗСУ.

Одним із перших вітань – було вітання від Ірини Білик – “З днем ​​народження кращий із найкращих!”.

Вітання від Білик
Вітання від Білик

Таке привітання – свідчить, що танцюрист й досі має місце в її серці. А все почалось зі знайомства пари в проекті “Танці із зірками -2”. Харизматична Ірина Білик розпалила пристрасть в серці хореографа. Дмитро Дікусар був одним із найяскравіших захоплень Ірини Білик. Почуття перейшли в бурхливий роман, який завершився весіллям в Бразилії, але тривало це недовго, тому що через три роки пара розійшлась. Але досі вони підтримують теплі стосунки та приязно спілкуються в соціальних мережах. Таке рідко буває.

Ірина Білик

Ірина Білик заінтригувала
Ірина Білик заінтригувала

Зараз Дмитро Дікусар має два тижні часу, щоб пожити цивільним життям та підправити своє здоров’я. Він має травмування, яке йому заважає бути ефективним в роботі. Тому дуже хоче відновити свою форму. В планах довгі прогулянки які йому допомагають перемикатися на позитивні думки. Проте він припускає, що якщо йому покращає, то він не зможе тут відбути всю свою відпустку до кінця. Багато чого залежить не тільки від фізичного стану. Морально та емоційно він подумки там, на війні.  Про танці на паркеті Дмитро навіть не думає. Він навіть такого собі не може уявити. Щоб танцювати – потрібно щоб танцювала й душа, а танцюрист наразі вирішив – що поки не закінчиться війна він не буде танцювати. Хореограф налаштований рішуче, хоча сам прекрасно розуміє, що ця війна не закінчиться так швидко, як того всім так хочеться.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.