“Незручна і неідеальна”: Віра Брежнєва вразила зізнанням про своє розлучення з Костянтином Меладзе

Відома українська співачка Віра Брежнєва вразила мережу зізнанням про свій стан після розлучення з Костянтином Меладзе. Зірка поділилася особистим.

До 24 лютого здавалося, що Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе дуже щасливі, і якщо вирішать розлучитися, то принаймні не скоро. Втім, певні події вносять свої корективи у наші долі і часом стаються вельми неочікувані речі.

Тільки-но Віра Брежнєва дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповідала про те, як вони хочуть з продюсером стати батьками, як все перевернулося з ніг на голову. Пара була вимушена покинути територію російської федерації та перебралася на свою розкішну віллу в Італії, де жила місяцями.

Віра Брежнєва прокоментувала своє розлучення з Меладзе

Що відомо про життя Віри Брежнєвої зараз – стала патріоткою
Віра Брежнєва прокоментувала своє розлучення з Меладзе

Віра одразу ж зайняла проукраїнську позицію та почала волонтерити у місцевому центрі, а от Костянтин Шотайович не потішив своєю підтримкою. Подейкували, що у пари у зв’язку з цим серйозні проблеми в стосунках, але дані плітки так і не отримали підтвердження.

Натомість через півтора року станові стало відомо, що Брежнєва дійсно пішла від свого чоловіка, хоча раніше це спростувала. Що стало причиною розриву достеменно невідомо, адже обидва не зізнаються.

Віра при цьому наполегливо просить поважати їхню приватність та поставитися з розумінням до бажання прожити це без зайвої уваги. Тим часом в пресі поговорюють, що співачці вдалося відсудити у колишнього чоловіка велику кількість майна. Інші журналісти запевняють, що навпаки, саме Костянтин відібрав у екс-дружини усе, що в неї було. Це могло б пояснити раптове бажання зірки змінити не тільки репертуар, але навіть псевдонім, так як продюсер дійсно забирають і його.

Нещодавно Віра дала ексклюзивне інтерв’ю для журналу Viva, в якому також розповіла про свій стан після розлучення.

“Зруйнувалося все моє минуле життя, навіть я сама. Ми були такі щасливі, а зараз це відчувається, наче зовсім інше життя, і час почати все спочатку. Зараз зруйнувалася та стара версія, я з нею попрощалася й нарешті змінилася. Тепер я для когось незручна й неідеальна, але для себе я така, яка є – справжня”, – сказала вона.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.